• Medientyp: Buch
  • Titel: Essential microbiology
  • Enthält: Microbiology : what, why, and how? -- Biochemical principles -- Cell structure and organisation -- Microbial nutrition and cultivation -- Microbial growth -- Microbial metabolism -- Procaryotic diversity -- The fungi -- The protista -- Viruses -- Microbial genetics -- Microorganisms in genetic engineering -- Microbial associations -- Microorganisms in the environment -- Human microbial diseases -- The control of microorganisms -- Antimicrobial agents -- Industrial and food microbiology
  • Beteiligte: Hogg, Stuart [VerfasserIn]
  • Erschienen: Chichester [u.a.]: Wiley-Blackwell, 2013
  • Ausgabe: 2. ed.
  • Umfang: X, 511 S.; graph. Darst; 24 cm
  • Sprache: Englisch
  • ISBN: 9781119978916; 9781119978909
  • RVK-Notation: WF 1050 : Gesamt- und Kurzdarstellungen, Kompendien, Repetitorien
    WF 1000 : Hand- und Lehrbücher
  • Schlagwörter: Mikrobiologie
  • Entstehung:
  • Anmerkungen: Literaturverz. S. [485] - 489

Exemplare

(0)
  • Status: Ausleihbar