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Medientyp: Buch Titel: Essential microbiology Enthält: Microbiology : what, why, and how? -- Biochemical principles -- Cell structure and organisation -- Microbial nutrition and cultivation -- Microbial growth -- Microbial metabolism -- Procaryotic diversity -- The fungi -- The protista -- Viruses -- Microbial genetics -- Microorganisms in genetic engineering -- Microbial associations -- Microorganisms in the environment -- Human microbial diseases -- The control of microorganisms -- Antimicrobial agents -- Industrial and food microbiology Beteiligte: Hogg, Stuart [VerfasserIn] Erschienen: Chichester [u.a.]: Wiley-Blackwell, 2013 Ausgabe: 2. ed. Umfang: X, 511 S.; graph. Darst; 24 cm Sprache: Englisch ISBN: 9781119978916; 9781119978909 RVK-Notation: WF 1050 : Gesamt- und Kurzdarstellungen, Kompendien, Repetitorien WF 1000 : Hand- und Lehrbücher Schlagwörter: Mikrobiologie Entstehung: Anmerkungen: Literaturverz. S. [485] - 489