ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse,
ISO/TC 34 Food products,
ISO/TC 34 Produits alimentaires,
ISO Internationale Organisation für Normung,
ISO International Organization for Standardization,
ISO Organisation Internationale de Normalisation
ISO 5502
: Oilseed residues; preparation of test samples
- [1992-10-00]
Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.
Medientyp:
Norm
Titel:
ISO 5502
:
Oilseed residues; preparation of test samples
Weitere Titel:
Früher unter dem Titel: ISO 5502 (1983-11)
Früher unter dem Titel: ISO/DIS 5502 (1991-07)
Ölsamen-Rückstände; Vorbereitung der Untersuchungsproben
Tourteaux de graines oléagineuses; préparation des échantillons pour essai
Anmerkungen:
Internationale Übereinstimmung mit: BS 4325-9 (1992-12-15), IDT*NF V03-926 (1993-06-01), IDT*PN-ISO 5502 (2000-12-29), IDT*TS ISO 5502 (2012-07-19), IDT*TS ISO 5502 (2015-10-23), IDT
Beschreibung:
The principle of the method is grinding of the laboratory sample, with or without preliminary breaking, crushing, grinding or drying, division of the sample by suitable means, taking care that the test sample thus obtained, from which the test portion(s) will be taken, truly represents the totality of the laboratory sample.