ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse,
ISO/TC 34 Food products,
ISO/TC 34 Produits alimentaires,
ISO Internationale Organisation für Normung,
ISO International Organization for Standardization,
ISO Organisation Internationale de Normalisation
ISO 22964
: Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection of Cronobacter spp.
- [2017-04-00]
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Medientyp:
Norm
Titel:
ISO 22964
:
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection of Cronobacter spp
Weitere Titel:
Früher unter dem Titel: ISO/TS 22964 (2006-02)
Früher unter dem Titel: ISO/FDIS 22964 (2016-12)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zum Nachweis von Cronobacter spp.
Microbiologie de la chaîne alimentaire - Méthode horizontale pour la recherche de Cronobacter spp.
Anmerkungen:
Internationale Übereinstimmung mit: DIN EN ISO 22964 (2017-08), IDT*AS 5013.13 (2018), MOD*ABNT NBR ISO 22964 (2021-07-29), IDT*BS EN ISO 22964 (2017-06-05), IDT*DS/EN ISO 22964 (2017-05-03), IDT*EN ISO 22964 (2017-04), IDT*NF V08-746 (2017-06-17), IDT*SN EN ISO 22964 (2017-07), IDT*OENORM EN ISO 22964 (2017-08-01), IDT*OENORM EN ISO 22964 (2018-02-01), IDT*PN-EN ISO 22964 (2017-06-13), IDT*PN-EN ISO 22964 (2017-12-04), IDT*PN-EN ISO 22964 (2019-11-15), IDT*UNE-EN ISO 22964 (2017-11-15), IDT*UNI EN ISO 22964:2017 (2017-05-30), IDT*STN EN ISO 22964 (2017-11-01), IDT*CSN EN ISO 22964 (2017-11-01), IDT*CSN EN ISO 22964 (2020-05-01), IDT*NEN-EN-ISO 22964:2017 en (2017-05-01), IDT