ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse,
ISO/TC 34 Food products,
ISO/TC 34 Produits alimentaires,
ISO Internationale Organisation für Normung,
ISO International Organization for Standardization,
ISO Organisation Internationale de Normalisation
ISO 11133 AMD 2
: Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media; Amendment 2
- [2020-05-00]
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Medientyp:
Norm
Titel:
ISO 11133 AMD 2
:
Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media; Amendment 2
Weitere Titel:
Früher unter dem Titel: ISO 11133 (2014-05)
Früher unter dem Titel: ISO 11133 FDAM 2 (2019-12)
Mikrobiologie von Lebensmitteln, Futtermitteln und Wasser - Vorbereitung, Herstellung, Lagerung und Leistungsprüfung von Nährmedien
Microbiologie des aliments, des aliments pour animaux et de l'eau - Préparation, production, stockage et essais de performance des milieux de culture; Amendement 2
Anmerkungen:
Internationale Übereinstimmung mit: DIN EN ISO 11133 (2020-10), IDT*AS 5140 (2022), MOD*17/30334972 DC (2017-12-18), IDT*BS EN ISO 11133+A2 (2014-05-31), IDT*EN ISO 11133/A2 (2020-05), IDT*NF V08-104/A2 (2020-05-20), IDT*SN EN ISO 11133/A2 (2020-11), IDT*OENORM EN ISO 11133 (2020-10-01), IDT*PN-EN ISO 11133/A2 (2020-10-29), IDT*SS-EN ISO 11133/A2 (2020-05-26), IDT*UNE-EN ISO 11133/A2 (2020-12-30), IDT*TS EN ISO 11133/A2 (2020-11-09), IDT*UNI EN ISO 11133:2020 (2020-06-25), IDT*CSN EN ISO 11133 (2014-12-01), IDT