• Medientyp: E-Artikel
  • Titel: Dietary protein reduction on microbial protein, amino acids digestibility, and body retention in beef cattle. I. Digestibility sites and ruminal synthesis estimated by purine bases and 15N as markers1
  • Beteiligte: Mariz, Lays Débora Silva; Amaral, Paloma de Melo; Valadares Filho, Sebastião de Campos; Santos, Stefanie Alvarenga; Marcondes, Marcos Inácio; Prados, Laura Franco; Carneiro Pacheco, Marcos Vinícius; Zanetti, Diego; de Castro Menezes, Gustavo Chamon; Faciola, Antonio P
  • Erschienen: Oxford University Press (OUP), 2018
  • Erschienen in: Journal of Animal Science, 96 (2018) 6, Seite 2453-2467
  • Sprache: Englisch
  • DOI: 10.1093/jas/sky134
  • ISSN: 0021-8812; 1525-3163
  • Schlagwörter: Genetics ; Animal Science and Zoology ; General Medicine ; Food Science
  • Entstehung:
  • Anmerkungen:
  • Zugangsstatus: Freier Zugang