• Medientyp: E-Artikel
  • Titel: The Type and Amount of Dietary Fat Affect Plasma Factor VIIc, Fibrinogen, and PAI-1 in Healthy Individuals and Individuals at High Cardiovascular Disease Risk: 2 Randomized Controlled Trials
  • Beteiligte: Kris-Etherton, Penny M; Stewart, Paul W; Ginsberg, Henry N; Tracy, Russell P; Lefevre, Michael; Elmer, Patricia J; Berglund, Lars; Ershow, Abby G; Pearson, Thomas A; Ramakrishnan, Rajasekhar; Holleran, Stephen F; Dennis, Barbara H; Champagne, Catherine M; Karmally, Wahida; Ginsberg, Henry; Ramakrishnan, Rajasekhar; Karmally, Wahida; Berglund, Lars; Siddiqui, Maliha; Chen, Niem-Tzu; Holleran, Steve; Johnson, Colleen; Holeman, Roberta; Chirgwin, Karen; [...]
  • Erschienen: Elsevier BV, 2020
  • Erschienen in: The Journal of Nutrition, 150 (2020) 8, Seite 2089-2100
  • Sprache: Englisch
  • DOI: 10.1093/jn/nxaa137
  • ISSN: 0022-3166
  • Entstehung:
  • Anmerkungen:
  • Zugangsstatus: Freier Zugang