• Medientyp: E-Artikel
  • Titel: Comparison of two food record-based dietary assessment methods for a pan-European food consumption survey among infants, toddlers, and children using data quality indicators
  • Beteiligte: Freisling, Heinz; Ocké, Marga C.; Casagrande, Corinne; Nicolas, Geneviève; Crispim, Sandra P.; Niekerk, Maryse; van der Laan, Jan; de Boer, Evelien; Vandevijvere, Stefanie; de Maeyer, Mieke; Ruprich, Jiri; Dofkova, Marcela; Huybrechts, Inge; Trolle, Ellen; Slimani, Nadia
  • Erschienen: Springer Science and Business Media LLC, 2015
  • Erschienen in: European Journal of Nutrition
  • Sprache: Englisch
  • DOI: 10.1007/s00394-014-0727-7
  • ISSN: 1436-6207; 1436-6215
  • Schlagwörter: Nutrition and Dietetics ; Medicine (miscellaneous)
  • Entstehung:
  • Anmerkungen: