• Medientyp: E-Artikel
  • Titel: Hallstatt miners consumed blue cheese and beer during the Iron Age and retained a non-Westernized gut microbiome until the Baroque period
  • Beteiligte: Maixner, Frank; Sarhan, Mohamed S.; Huang, Kun D.; Tett, Adrian; Schoenafinger, Alexander; Zingale, Stefania; Blanco-Míguez, Aitor; Manghi, Paolo; Cemper-Kiesslich, Jan; Rosendahl, Wilfried; Kusebauch, Ulrike; Morrone, Seamus R.; Hoopmann, Michael R.; Rota-Stabelli, Omar; Rattei, Thomas; Moritz, Robert L.; Oeggl, Klaus; Segata, Nicola; Zink, Albert; Reschreiter, Hans; Kowarik, Kerstin
  • Erschienen: Elsevier BV, 2021
  • Erschienen in: Current Biology, 31 (2021) 23, Seite 5149-5162.e6
  • Sprache: Englisch
  • DOI: 10.1016/j.cub.2021.09.031
  • ISSN: 0960-9822
  • Entstehung:
  • Anmerkungen:
  • Zugangsstatus: Freier Zugang