• Medientyp: E-Artikel
  • Titel: Fingerprints for Main Varieties of Argentinean Wines: Terroir Differentiation by Inorganic, Organic, and Stable Isotopic Analyses Coupled to Chemometrics
  • Beteiligte: Di Paola-Naranjo, Romina D.; Baroni, María V.; Podio, Natalia S.; Rubinstein, Héctor R.; Fabani, María P.; Badini, Raúl G.; Inga, Marcela; Ostera, Héctor A.; Cagnoni, Mariana; Gallegos, Ernesto; Gautier, Eduardo; Peral-García, Pilar; Hoogewerff, Jurian; Wunderlin, Daniel A.
  • Erschienen: American Chemical Society (ACS), 2011
  • Erschienen in: Journal of Agricultural and Food Chemistry, 59 (2011) 14, Seite 7854-7865
  • Sprache: Englisch
  • DOI: 10.1021/jf2007419
  • ISSN: 0021-8561; 1520-5118
  • Entstehung:
  • Anmerkungen: