Ávila Gonçalves, Sayeny;
Quiroga, Fernanda;
Vilaça, Alessandra Costa;
Lancetti, Romina;
Blanco Canallis, Maria Soledad;
Caño de Andrade, Maria Helena;
Ribotta, Pablo Daniel
Physical–chemical evaluation of flours from brewery and macauba residues and their uses in the elaboration of cookies
Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.
Medientyp:
E-Artikel
Titel:
Physical–chemical evaluation of flours from brewery and macauba residues and their uses in the elaboration of cookies
Beteiligte:
Ávila Gonçalves, Sayeny;
Quiroga, Fernanda;
Vilaça, Alessandra Costa;
Lancetti, Romina;
Blanco Canallis, Maria Soledad;
Caño de Andrade, Maria Helena;
Ribotta, Pablo Daniel
Erschienen:
Hindawi Limited, 2021
Erschienen in:
Journal of Food Processing and Preservation, 45 (2021) 9