• Medientyp: E-Artikel
  • Titel: A Competitive Polymerase Chain Reaction–Based Approach for the Identification and Semiquantification of Mitochondrial DNA in Differently Heat-Treated Bovine Meat and Bone Meal
  • Beteiligte: Frezza, Domenico; Favaro, Marco; Vaccari, Gabriele; Von-Holst, Christoph; Giambra, Vincenzo; Anklam, Elke; Bove, Daniela; Battaglia, Piero A.; Agrimi, Umberto; Brambilla, Gianfranco; Ajmone-Marsan, Paolo; Tartaglia, Marco
  • Erschienen: Elsevier BV, 2003
  • Erschienen in: Journal of Food Protection, 66 (2003) 1, Seite 103-109
  • Sprache: Englisch
  • DOI: 10.4315/0362-028x-66.1.103
  • ISSN: 0362-028X
  • Entstehung:
  • Anmerkungen:
  • Zugangsstatus: Freier Zugang