Zum Inhalt springen

  1. Sheridan, Kristin M.; Brahler, C Jayne; Baer, Janine T.; Dolan, Patricia E.; Poeschl, Nancy

    Dietary Iron Intakes and Circulating Levels of Hemoglobin in African American Women and Their Biological Daughters

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Ovid Technologies (Wolters Kluwer Health), 2003

    Erschienen in: Topics in Clinical Nutrition, 18 (2003) 1, Seite 54-60

  2. Barnhart, J. Marie; Mossavar-Rahmani, Yasmin; Nelson, Maudene; Raiford, Yvonne; Wylie-Rosett, Judith

    An Innovative, Culturally-Sensitive Dietary Intervention To Increase Fruit and Vegetable Intake among African-American Women : A Pilot Study : A Pilot Study

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Ovid Technologies (Wolters Kluwer Health), 1998

    Erschienen in: TOPICS IN CLINICAL NUTRITION, 13 (1998) 2, Seite 63-71

  3. Manini, T M; Patel, K V; Bauer, D C; Ziv, E; Schoeller, D A; Mackey, D C; Li, R; Newman, A B; Nalls, M; Zmuda, J M; Harris, T B

    European ancestry and resting metabolic rate in older African Americans

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2011

    Erschienen in: European Journal of Clinical Nutrition, 65 (2011) 6, Seite 663-667

  4. Sumner, Anne E; Farmer, Nicole M; Tulloch-Reid, Marshall K; Sebring, Nancy G; Yanovski, Jack A; Reynolds, James C; Boston, Raymond C; Premkumar, Ahalya

    Sex differences in visceral adipose tissue volume among African Americans,

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Elsevier BV, 2002

    Erschienen in: The American Journal of Clinical Nutrition, 76 (2002) 5, Seite 975-979