Zum Inhalt springen

  1. Dietmar Kammerer; Schrade Torsten; Stellmacher Martha

    NFDI4Culture

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2021

    Erschienen in: Bausteine Forschungsdatenmanagement

  2. Kammerer, Dietmar; Carle, Reinhold; Schieber, Andreas

    Detection of peonidin and pelargonidin glycosides in black carrots (Daucus carota ssp. sativus var. atrorubens Alef.) by high‐performance liquid chromatography/electrospray ionization mass spectrometry

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Wiley, 2003

    Erschienen in: Rapid Communications in Mass Spectrometry

  3. Knittel, Diana N.; Stintzing, Florian C.; Kammerer, Dietmar R.

    Simultaneous determination of bufadienolides and phenolic compounds in sea squill (Drimia maritima (L.) Stearn) by HPLC-DAD-MSn as a means to differentiate individual plant parts and developmental stages

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2014

    Erschienen in: Analytical and Bioanalytical Chemistry

  4. Kaiser, Andrea; Hartmann, Katja I.; Kammerer, Dietmar R.; Carle, Reinhold

    Evaluation of the effects of thermal treatments on color, polyphenol stability, enzyme activities and antioxidant capacities of innovative pasty celeriac (Apium graveolens L. var. rapaceum (Mill.) DC.) products

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2013

    Erschienen in: European Food Research and Technology