Zum Inhalt springen

  1. Miyagi, Kazuna; Wada, Shoko; Fujise, Tomoko; Koga, Nobuyuki; Wada, Koji; Yano, Masamichi; Ohta, Hideaki

    Quality Improvement of Shiikuwasha (Citrus depressa Hayata) Juice by Combining Anion Exchange Treatment and Insoluble Pulp Addition

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Japanese Society for Food Science and Technology, 2009

    Erschienen in: Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi

  2. Liu, Chaolan; Huang, Dan; Zhang, Wenxue

    Combining culture‐dependent and culture‐independent molecular methods for the isolation and purification of a potentially novel anaerobic species from pit mud in a Chinese liquor distillery

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    The Institute of Brewing & Distilling, 2016

    Erschienen in: Journal of the Institute of Brewing

  3. Tesan, F. C.; Rubeglio, E.; Maciero, E.; Torti, H.; Orlandini, J.; Weill, R.; Boccio, J.; Salgueiro, M. J.

    Experimental Studies in Rats on the Effects on Growth and Intestinal Microflora of a New Mix Combining Calcium, Iron, Zinc and a Prebiotic in a Milk-like Vehicle

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Bentham Science Publishers Ltd., 2009

    Erschienen in: The Open Nutraceuticals Journal

  4. Liu, Huan; Nie, Ruotong; Wei, Xiangru; Shi, Haonan; Yu, Yumei; Gao, Rongmei; Zhou, Yinna; Wang, Zhenyu; Zhang, Dequan

    Carbon module labeling approach combining with gas chromatography-olfactometry-mass spectrometry technology clarifies the formation mechanism of furan and thiophene derivatives: Ribose and cysteine as a classic case study

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Elsevier BV, 2023

    Erschienen in: LWT