Zum Inhalt springen

  1. Albala, Ken [Verfasser:in]

    Eating in postmodernity: how shopping, cooking and eating are becoming the Digital Age: Comendo na pós-modernidade: como o comprar, o cozinhar e o comer estão se transformando na Era Digital = Comendo na pós-modernidade: como o comprar, o cozinhar e o comer estão se transformando na Era Digital: Eating in postmodernity: how shopping, cooking and eating are becoming the Digital Age

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    s.l.: Programa de Pós-graduação em Desenvolvimento, Agricultura e Sociedade da Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro (CPDA/UFRRJ), 2017-06-01

    Erschienen in: https://revistaesa.com/ojs/index.php/esa/article/view/esa25-2_02_comendo/esa25-2_02_pdf

  2. Albala, Ken [Mitwirkende:r]; Arias-Steele, Sara [Mitwirkende:r]; Black, Rachel E. [Mitwirkende:r]; Borre, Kristen [Mitwirkende:r]; Brenton, Barrett P. [Mitwirkende:r]; Brett, John [Mitwirkende:r]; Brett, John [Herausgeber:in]; Cavanaugh, Jillian R. [Mitwirkende:r]; Chaiken, Miriam S. [Mitwirkende:r]; Chrzan, Janet [Mitwirkende:r]; Chrzan, Janet [Herausgeber:in]; Counihan, Carole [Mitwirkende:r]; Devine, Sharon [Mitwirkende:r]; Dufour, Darna L. [Mitwirkende:r]; Esterik, Penny Van [Mitwirkende:r]; Goodman, Alan H. [Mitwirkende:r]; Gross, Joan [Mitwirkende:r]; Hadley, Craig [Mitwirkende:r]; Himmelgreen, David A. [Mitwirkende:r]; Jenike, Mark [Mitwirkende:r]; Johnson, Caley A. [Mitwirkende:r]; Lieberman, Leslie Sue [Mitwirkende:r]; Livengood, Sarah V. [Mitwirkende:r]; Long, Lucy M. [Mitwirkende:r]; [...]

    Research Methods for Anthropological Studies of Food and Nutrition : Volumes I-III

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    New York; Oxford: Berghahn Books, [2017]

  3. Albala, Ken

    Eating in postmodernity: how shopping, cooking and eating are becoming the Digital Age Comendo na pós-modernidade: como o comprar, o cozinhar e o comer estão se transformando na Era Digital : Eating in postmodernity: how shopping, cooking and eating are becoming the Digital Age

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Programa de Pos-Graduacao de Ciencias Sociais em Desenvolvimento, Agricultura e Sociedade, 2017

    Erschienen in: Estudos Sociedade e Agricultura, 25 (2017) 2

  4. Albala, Ken

    The Italian Baroque Table: Cooking and Entertaining from the Golden Age of Naples. Tommaso Astarita. Medieval and Renaissance Texts and Studies 459. Tempe: Arizona Center for Medieval and Renaissance Studies, 2014. xii + 298 pp. $65

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cambridge University Press (CUP), 2017

    Erschienen in: Renaissance Quarterly, 70 (2017) 2, Seite 725-726

  5. Albala, Ken

    Alcohol: a history

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Informa UK Limited, 2016

    Erschienen in: Journal of Wine Research, 27 (2016) 1, Seite 84-85