Zum Inhalt springen

  1. Dumanowski, Jarosław [Herausgeber:in]; Dumanowski, Jarosław [Verfasser:in einer Einleitung]; Dias-Lewandowska, Dorota [Herausgeber:in]; Sikorska, Marta [Herausgeber:in]

    Staropolskie przepisy kulinarne : receptury rozproszone z XVI-XVIII w. : źródła drukowane

    Bücher
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Warszawa: Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie, [2016]

    Erschienen in: Monumenta Poloniae Culinaria ; 6

  2. Dias-Lewandowska, Dorota

    “Strongly spice-scented, young, good”. Ways of Classifying Wine and the Change in the Assortment of Polish Nobles’ Cellars in the second half of the eighteenth century and early nineteenth century

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Institute of Archaeology and Ethnology, Polish Academy of Sciences, 2023

    Erschienen in: Kwartalnik Historii Kultury Materialnej, 71 (2023) 2, Seite 151-165

  3. Dias-Lewandowska, Dorota

    From the cellar to the table. Modesty, moderation and economy of Polish nobles’ drinking culture in the second half of the 18th century (based on inventories of drinks served in noble and aristocratic households)

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Institute of Archaeology and Ethnology, Polish Academy of Sciences, 2019

    Erschienen in: Kwartalnik Historii Kultury Materialnej, 67 (2019) 3, Seite 359-370