Zum Inhalt springen

  1. Rigling, Marina [VerfasserIn]; Steger, Marc C [VerfasserIn]; Zhang, Yanyan [VerfasserIn]

    Sensorial and aroma profiles of coffee by-products : coffee leaves and coffee flowers

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2023

    Erschienen in: Proceedings ; 89(2023), 1, Artikel-ID 5, Seite 1-2

  2. Rigling, Marina [VerfasserIn]; Kanter, Jean-Philippe [VerfasserIn]; Zhang, Yanyan [VerfasserIn]

    Application of a direct immersion-stir bar sorptive extraction (DI-SBSE) combined GC-MS method for fingerprinting alkylpyrazines in tea and tea-like infusions

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    10 January 2022

    Erschienen in: European food research and technology ; 248(2022), 4, Seite 1179-1189

  3. Steger, Marc C. [VerfasserIn]; Rigling, Marina [VerfasserIn]; Zhang, Yanyan [VerfasserIn]

    Coffee leaf tea from El Salvador : on-site production considering influences of processing on chemical composition

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2022

    Erschienen in: Foods ; 11(2022), 17, Artikel-ID 2553, Seite 1-34

  4. Tritsch, Nadine [VerfasserIn]; Steger, Marc C. [VerfasserIn]; Rigling, Marina [VerfasserIn]; Zhang, Yanyan [VerfasserIn]

    Risk assessment of caffeine and epigallocatechin gallate in coffee leaf tea

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    19 January 2022

    Erschienen in: Foods ; 11(2022), 3, Artikel-ID 263, Seite 1-20

  5. Rigling, Marina [VerfasserIn]; Heger, Fabienne [VerfasserIn]; Graule, Maria [VerfasserIn]; Zhang, Yanyan [VerfasserIn]

    A robust fermentation process for natural chocolate-like flavor production with Mycetinis scorodonius

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2022

    Erschienen in: Molecules ; 27(2022), 8, Artikel-ID 2503, Seite 1-14

  6. Nedele, Ann-Kathrin [VerfasserIn]; Almuhammad, Mervat [VerfasserIn]; Rigling, Marina [VerfasserIn]; Zhang, Yanyan [VerfasserIn]

    Bioflavor generation by basidiomycetes : enhancing flavor attributes of soy drink

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    September 2018

    Erschienen in: CDZ Symposium (2018 : Stuttgart-Hohenheim): Functional and healthy food ingredients generated through state-of-the-art biotechnology ; (2018), Seite 57

  7. Rigling, Marina [VerfasserIn]; Höckmeier, Laura [VerfasserIn]; Leible, Malte [VerfasserIn]; Herrmann, Kurt [VerfasserIn]; Gibis, Monika [VerfasserIn]; Weiss, Jochen [VerfasserIn]; Zhang, Yanyan [VerfasserIn]

    Characterization of the aroma profile of food smoke at controllable pyrolysis temperatures

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2023

    Erschienen in: Separations ; 10(2023), 3, Artikel-ID 176, Seite 1-17

  8. Marquardt, Melanie [VerfasserIn]; Kretschmer, Lea [VerfasserIn]; Rigling, Marina [VerfasserIn]; Zhang, Yanyan [VerfasserIn]; Schweikert, Karsten [VerfasserIn]; Rosenkranz, Peter [VerfasserIn]

    Comparison of floral traits in Calibrachoa cultivars and assessment of their impacts on attractiveness to flower‑visiting insects

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    29 June 2021

    Erschienen in: Arthropod-plant interactions ; 15(2021), 4, Seite 517-534

  9. Segatz, Valerie [VerfasserIn]; Steger, Marc C. [VerfasserIn]; Blumenthal, Patrik [VerfasserIn]; Rigling, Marina [VerfasserIn]; Zhang, Yanyan [VerfasserIn]

    Evaluation of analytical methods to determine regulatory compliance of coffee leaf tea

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2021

    Erschienen in: Biology and life sciences forum ; 6(2021), 1, Artikel-ID 45, Seite 1-4

  10. Rigling, Marina [VerfasserIn]; Zwinkmann, K. [VerfasserIn]; Nedele, Ann-Kathrin [VerfasserIn]; Friedman, F. [VerfasserIn]; Zhang, Yanyan [VerfasserIn]

    Fungal fermentation induced natural flavor : an insight from bioeconomy

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    September 2018

    Erschienen in: CDZ Symposium (2018 : Stuttgart-Hohenheim): Functional and healthy food ingredients generated through state-of-the-art biotechnology ; (2018), Seite 56

  11. Tritsch, Nadine [VerfasserIn]; Steger, Marc C. [VerfasserIn]; Segatz, Valerie [VerfasserIn]; Blumenthal, Patrik [VerfasserIn]; Rigling, Marina [VerfasserIn]; Schwarz, Steffen [VerfasserIn]; Zhang, Yanyan [VerfasserIn]; Franke, Heike [VerfasserIn]; Lachenmeier, Dirk W. [VerfasserIn]

    Risk Assessment of Caffeine and Epigallocatechin Gallate in Coffee Leaf Tea

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Basel: MDPI, [2023]

    Erschienen in: Foods ; 11,3, (2022)

  12. Rigling, Marina; Fraatz, Marco Alexander; Trögel, Stefan; Sun, Jinyuan; Zorn, Holger; Zhang, Yanyan

    Aroma Investigation of Chios Mastic Gum (Pistacia lentiscus Variety Chia) Using Headspace Gas Chromatography Combined with Olfactory Detection and Chiral Analysis

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    American Chemical Society (ACS), 2019

    Erschienen in: Journal of Agricultural and Food Chemistry

  13. Buras, Allan; Rehschuh, Romy; Fonti, Marina; Lange, Jelena; Fonti, Patrick; Menzel, Annette; Gessler, Arthur; Rigling, Andreas; Treydte, Kerstin; von Arx, Georg

    Quantitative wood anatomy and stable carbon isotopes indicate pronounced drought exposure of Scots pine when growing at the forest edge

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Frontiers Media SA, 2023

    Erschienen in: Frontiers in Forests and Global Change