Skip to contents

  1. Wegner-Hambloch, Sylvia [Author]; Kemper, Katharina [Author]; Heidorn-Thoß, Beate M. [Author]

    BRC : Version 7 - [1. Auflage 2016]

    Books
    View online
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Hamburg: Behr's Verlag GmbH & Co. KG, 2016

    Published in: Praxisleitfaden

  2. Klose, F. [Other]

    Hygienische Probleme bei Gewinnung, Verarbeitung und Vertrieb von Lebensmitteln : Vorträge und Diskussionen des 5. Symposiums in Mainz, vom 7. - 8. April 1960

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Darmstadt: Steinkopff, 1961

    Published in: Deutsche Gesellschaft für Ernährung: Wissenschaftliche Veröffentlichungen der Deutschen Gesellschaft für Ernährung ; 7 - Deutsche Gesellschaft für Ernährung: Vorträge und Diskussionen des Symposions / Deutsche Gesellschaft für Ernährung ; 5

  3. Heeschen, Walther [Editor]; Baumgart, Jürgen [Other]

    Handbuch Lebensmittelhygiene

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Hamburg: Behr, 19XX-

  4. Montville, Thomas J. [Author]; Matthews, Karl R. [Author]; Kniel, Kalmia E. [Author]

    Food microbiology : an introduction - [3. ed.]

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Washington, DC: ASM Press, 2012