• Media type: Book
  • Title: Lehrbuch für Köche / Jürgen Herrmann
    3, Verfahrenslehre / von F. Jürgen Herrmann
  • Contributor: Herrmann, F. Jürgen [Other]
  • imprint: Leipzig: Fachbuchverl., 1984
  • Published in: Lehrbuch für Köche / Jürgen Herrmann... ; 3,5
  • Issue: 5., überarb. Aufl.
  • Extent: 152 S.; Ill., graph. Darst
  • Language: German
  • RVK notation: ZE 40000 : International, Allgemeines
  • Origination:
  • Footnote:

copies

(0)
  • Shelf-mark: 2022 8 013074
  • Item ID: 34752737
  • Status: To be used in the library, interlibrary loan possible
  • Shelf-mark: 1584 00280 001
  • Item ID: 31824262
  • Status: Loanable, place order
  • Shelf-mark: 53.8.4227-3
  • Item ID: 31972171
  • Status: Loanable, place order