• Media type: Book
  • Referenced in: Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie)
  • Title: Das Chemnitzer Kochbuch : traditionelle Hausmannskost vom Anfang des 20. Jahrhunderts
  • Contributor: Bedey, Björn [HerausgeberIn]
  • Corporation: Severus Verlag
  • imprint: Hamburg: Severus, 2021
  • Issue: Neuauflage der Ausgabe von 1932
  • Extent: 134 Seiten; 21 cm x 14.8 cm
  • Language: German
  • ISBN: 9783963453526; 3963453524
  • Publisher, production or purchase order numbers: Sonstige Nummer: 28811
  • RVK notation: ZE 77018 : Deutschland (Östliche Länder)
    LC 17080 : Sachsen
  • Keywords: Chemnitz > Kochen > Backen > Geschichte
  • Origination:
  • Footnote:

copies

(0)
  • Shelf-mark: 2021 8 019775
  • Item ID: 34747433
  • Status: Place order for use in library, interlibrary loan possible