• Media type: E-Book; Thesis
  • Title: The influence of phosphate-availability and phytic acid on the profiles of fatty acids, (poly)phenols, carotenoids, and tocochromanols in maize (Zea mays L.) grains : from field experiments to human in vitro digestion studies
  • Other titles: Übersetzung des Haupttitels: Der Einfluss von Phosphatverfügbarkeit und Phytinsäure auf die Profile von Fettsäuren, (Poly)phenolen, Carotinoiden und Tocochromanolen in Maiskörnern (Zea mays L.) - von Feldversuchen bis zu humanen in vitro-Verdaustudien
  • Contributor: Lux, Peter E. [Author]
  • Published: Hohenheim, 2022
  • Extent: 1 Online-Ressource (82, XLVI Seiten)
  • Language: English
  • Identifier:
  • Keywords: Mais ; Phosphate ; Phytinsäure ; Hochschulschrift
  • Origination:
  • University thesis: Dissertation, University of Hohenheim, 2022
  • Footnote: Enthält u.a. 4 Zeitschriftenaufsätze
  • Access State: Open Access