Media type: Book; Thesis Title: Reactions of creatine and 1,2-dicarbonyl compounds in food, during digestion and in vivo Contributor: Treibmann, Stephanie [VerfasserIn] Corporation: Technische Universität Dresden imprint: Dresden, [11.04.24] Extent: XII, 161 Seiten; Illustrationen, Diagramme Language: English RVK notation: VN 8407 : Dissertationen, Habilitationsschriften, wertvollere und umfangreichere Sonderdrucke Keywords: Hochschulschrift Origination: University thesis: Dissertation, Technische Universität Dresden, 2024 (Kumulative Dissertation) Footnote: Enthält Zeitschriftenaufsätze Das Erscheinungsdatum ist der Tag der Erklärung der Promovendin auf der letzten Seite
Central Library – stack Shelf-mark: 2024 8 005626 Item ID: 34561977 Status: Place order for use in library, no dispatch by interlibrary loan; delivery of photocopies possible > Ordering possible ‒ please log in Orders received from Mon - Fri by 1 pm are expected to be ready for you on the same day.