Media type: Journal Referenced in: Saxon Bibliography (Sächsische Bibliografie) Title: Food & history : revue quadrimestrielle : triannual journal Other titles: Nebent.: F & H Titelzusatz bis volume 12, 2 (2014): revue semestrielle Paralleler Titelzusatz bis volume 12, 2 (2014): biannual journal Corporation: Institut Européen d'Histoire de l'Alimentation ; Institut européen d'histoire et des cultures de l'alimentation imprint: Turnhout: Brepols, 2003- Publication information: 1.2003 - Language: English; French; Italian ISSN: 1780-3187 Keywords: Ernährung > Geschichte Ess- und Trinksitte > Essgewohnheit > Lebensmittel > Essen > Geschichte Origination: Footnote: Beteil. Körp. anfangs: Institut Européen d'Histoire de l'Alimentation 1.2003,2 nicht ersch Text engl., franz., ital., dt In SLUB collection 18.2020,1-2 - unter Signatur 19 4 18581
Central Library – FoodStudio Shelf-mark: 19 4 18581 0 0018 1 01 Item ID: 32455685 Issue: 18.2020,1/2 Status: To be used in the library, no dispatch by interlibrary loan; delivery of photocopies possible