ISO/TC 34 Lebensmittelerzeugnisse,
ISO/TC 34 Food products,
ISO/TC 34 Produits alimentaires,
ISO Internationale Organisation für Normung,
ISO International Organization for Standardization,
ISO Organisation Internationale de Normalisation
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Media type:
Standard
Title:
ISO 21571 AMD 1
:
Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Nucleic acid extraction; Amendment 1
Other titles:
Früher unter dem Titel: ISO 21571 (2005-02)
Früher unter dem Titel: ISO 21571 FDAM 1 (2012-11)
Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Nukleinsäureextraktion; Änderung 1
Produits alimentaires - Méthodes d'analyse pour la détection des organismes génétiquement modifiés et des produits dérivés - Extraction des acides nucléiques; Amendement 1
Footnote:
Internationale Übereinstimmung mit: DIN EN ISO 21571 (2013-08), IDT*BS EN ISO 21571+A1 (2005-03-24), IDT*DS/EN ISO 21571/A1 (2013-05-08), IDT*EN ISO 21571/A1 (2013-03), IDT*NF V03-023/A1 (2013-05-17), IDT*SN EN ISO 21571/A1 (2013-06), IDT*OENORM EN ISO 21571 (2013-07-15), IDT*PN-EN ISO 21571/A1 (2013-06-17), IDT*SS-EN ISO 21571/A1 (2013-04-26), IDT*UNE-EN ISO 21571/A1 (2013-10-02), IDT*UNI EN ISO 21571:2013 (2013-07-04), IDT*CSN EN ISO 21571 (2007-03-01), IDT*NEN-EN-ISO 21571:2005/A1:2013 en (2013-04-01), IDT