• Medientyp: E-Book
  • Titel: Traitez nouveaux & curieux du café, du thé et du chocolate : ouvrage également necessaire aux medecins, & à tous ceux qui aiment leur santé
  • Weitere Titel: Traitez nouveaux et curieux du café, du thé, et du chocolate
  • Beteiligte: Dufour, Philippe Sylvestre [VerfasserIn]; Dufour, Philippe Sylvestre [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Colmenero de Ledesma, Antonio [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Marradon, Bartolomeo [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]
  • Erschienen: A La Haye: Chez Adrian Moetjens, 1685
    Farmington Hills, Mich: Thomson Gale
  • Umfang: [4], 403, [5] p., [3] leaves of plates; ill; 14 cm
  • Sprache: Französisch; Spanisch
  • Schlagwörter: Chocolate Early works to 1800 ; Coffee Early works to 1800 ; Tea Early works to 1800
  • Reproduktionsreihe: The Making of the Modern World
  • Hersteller der Reproduktion: Farmington Hills, Mich: Thomson Gale
  • Reproduktionsnotiz: Available via the World Wide Web
  • Entstehung:
  • Anmerkungen: "Suivant la copie de Lyon."
    An enlarged ed. of "De l'usage du caphé, du thé, et du chocolate" (1671), compiled from various authors, among them A.F. Naironi, Alexandre de Rhodes, and Thomas Gage. The section on chocolate is from the Spanish of Antonio Colmenero de Ledesma
    Errata: p. [5] at end
    Goldsmiths'-Kress no. 02582.6
    Includes "Dialogue du chocolate, entre un medecin, un Indien, et un bourgeois", from the Spanish of Bartolomeo Marradon (p. 381-403)
    Includes bibliographical references
    OCLC, 20888015
    Reproduction of original from British Library