• Medientyp: E-Artikel
  • Titel: Sensory Perception of Foods. 2nd edition (J.R. Piggott, ed.), Elsevier Science Publishers, London. 1988. 406 pp. £56
  • Beteiligte: SHERMAN, P.; BOURNE, MALCOLM C.
  • Erschienen: Wiley, 1989
  • Erschienen in: Journal of Texture Studies
  • Sprache: Englisch
  • DOI: 10.1111/j.1745-4603.1989.tb00424.x
  • ISSN: 0022-4901; 1745-4603
  • Schlagwörter: Pharmaceutical Science ; Food Science
  • Entstehung:
  • Anmerkungen:
  • Beschreibung: <jats:p>Sensory Perception of Foods. 2nd edition (J.R. Piggott, ed.), Elsevier Science Publishers, London. 1988. 406 pp. 256.</jats:p><jats:p>Food Structure ‐ Its Creation and Evaluation. (J.M.V. Blanshard and J.R. Mitchell, eds.) Butterworths, London. 1988. 504 pages. $225.</jats:p>