Zum Inhalt springen

  1. Grattaroti, Rosalie [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]

    Restaurant graphics : from matchbooks to menus

    Bücher
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Rockport, Mass: Rockport Publishers, c1993

    Erschienen in: Restaurant graphics

  2. Fellows, Charles [Verfasser:in]

    The menu maker : suggestions for selecting and arranging menus for hotels and restaurants, with object of changing from day to day to give continuous variety of foods in season; a reminder for the breakfast, luncheon, dinner, and supper cards, together with brief notations of interest to the proprietor, steward, headwaiter and chef

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Chicago, Ill.: Hotel Monthly Press, 1910

  3. Vukolić, Dragan [Verfasser:in]; Gajić, Tamara [Verfasser:in]; Popović, Anđelka [Verfasser:in]

    The influence of the names of the dishes in the menu on the choice in Serbian restaurants = Uticaj naziva jela u meniju na izbor u restoranima Srbije

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2022

    Erschienen in: Bizinfo (Blace) ; 13(2022), 1, Seite 25-32

  4. Fedosova, Kateryna [Verfasser:in]

    Development of an effective restaurant menu. Research and recommendations

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2022

    Erschienen in: Technology audit and production reserves ; 1(2022), 4/63, Seite 32-35