Zum Inhalt springen

  1. Duncan, Jessica [HerausgeberIn]; Carolan, Michael [HerausgeberIn]; Wiskirke, Johannes S. C. [HerausgeberIn]

    Routledge handbook of sustainable and regenerative food systems

    Bücher
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    London; New York: Routledge, Taylor & Francis Group, 2021

    Erschienen in: Earthscan from Routledge

  2. Hunter, Danny [HerausgeberIn]; Borelli, Teresa [HerausgeberIn]; Gee, Eliot [HerausgeberIn]

    Biodiversity, food and nutrition : a new agenda for sustainable food systems

    Bücher
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    London; New York,: Routledge, Taylor & Francis Group, 2020

    Erschienen in: Issues in agricultural biodiversity- earthscan from Routledge

  3. Singh, R. Paul [HerausgeberIn]; Medina, Augusto G. [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Singh, Rajendra Paul [HerausgeberIn] ; NATO Division of Scientific Affairs, Advanced Research Workshop on Food Properties and Computer Aided Engineering of Food Processing Systems 1988 Porto

    Food properties and computer-aided engineering of food processing systems : [proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Food Properties and Computer-Aided Engineering of Food Processing Systems, Porto, Portugal, October 16 - 21, 1988]

    Bücher
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Dordrecht [u.a.]: Kluwer, 1989

    Erschienen in: NATO: NATO ASI series / E ; 168

  4. International Institute of Refrigeration Commission Refrigerating Equipment, International Institute of Refrigeration Commission Air Conditioning, International Institute of Refrigeration Commission Food Science and Engineering, International Institute of Refrigeration

    Innovative equipment and systems for comfort and food preservation : Auckland, New Zealand, February 16th - 18th 2006 = Matériels et systèmes innovants pour le confort et pour la conservation des produits alimentaires

    Elektronische Ressourcen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Paris: International Institute of Refrigeration, 2006

    Erschienen in: Science et technique du froid ; 20060100