Skip to contents

  1. Pucher, Erich [Author]; Barth, Fritz Eckart [Author]; Seemann, Robert [Author] ; Brandstätter, Franz [Other]

    Bronzezeitliche Fleischverarbeitung im Salzbergtal bei Hallstatt

    Books
    View online
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Wien: Verl. der Österreichischen Akademie der Wissenschaften, 2013

    Published in: Österreichische Akademie der Wissenschaften: Mitteilungen der Prähistorischen Kommission der Österreichischen Akademie der Wissenschaften ; 80

  2. Lawrie, Ralston A. [Author]; Ledward, D. A. [Author]

    Lawrie's meat science - [7. ed.]

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Cambridge: Woodhead Publ., 2006 ; Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press [u.a.], 2006

    Published in: Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition

  3. Jakob, Hermann [Author]

    Erfolgreiche Rohwurstrezepturen

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Frankfurt am Main: Deutscher Fachverl., 2003

    Published in: Reihe Produktionspraxis im Fleischerhandwerk - allgemeine fleischer zeitung, afz

  4. Sams, Alan R. [Editor]

    Poultry meat processing

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Boca Raton, FL [u.a.]: CRC Press, 2001