Skip to contents Leigh, Meredith [Author] The ethical meat handbook : complete home butchery, charcuterie and cooking for the conscious omnivore Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Gabriola Island: New Society Publishers, [2015] Schäffler, Anja [Author]; Schomerus, Thomas [Author] ; Nomos Verlagsgesellschaft Hygieneanforderungen für handwerklich strukturierte Schlachtbetriebe - [1. Auflage] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Baden-Baden: Nomos, 2015 Published in: Lüneburger Schriften zum Wirtschaftsrecht ; 29 Pucher, Erich [Author]; Barth, Fritz Eckart [Author]; Seemann, Robert [Author] ; Brandstätter, Franz [Other] Bronzezeitliche Fleischverarbeitung im Salzbergtal bei Hallstatt Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Wien: Verl. der Österreichischen Akademie der Wissenschaften, 2013 Published in: Österreichische Akademie der Wissenschaften: Mitteilungen der Prähistorischen Kommission der Österreichischen Akademie der Wissenschaften ; 80 Fries, Reinhard [Author] Nutztiere in der Lebensmittelkette : 134 Tabellen Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Ulmer, 2009 Published in: UTB ; 2975 ; Lebensmittelwissenschaften, Veterinärmedizin, Agrarwissenschaften - utb.de Bachelor-Bibliothek Gahm, Bernhard [Author]; Volk, Fridhelm [Photographer] Hausschlachten : schlachten, zerlegen, wursten ; [neues EU-Recht] - [5., überarb. Aufl.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Ulmer, 2008 Weber, Herbert [Editor] Mikrobiologie der Lebensmittel [3] / Fleisch, Fisch, Feinkost / hrsg. von Herbert Weber - [2. Aufl., unveränd. Nachdr.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 2008 Published in: Mikrobiologie der Lebensmittel [3] ; 3,2 Qualität von Fleisch und Fleischwaren / 1 - [2., überarb. und erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Dt. Fachverl., 2007 Published in: Qualität von Fleisch und Fleischwaren / Wolfgang Brandscheid ... (Hrsg.) ; 1,2 Qualität von Fleisch und Fleischwaren / 2 - [2., überarb. und erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Dt. Fachverl., 2007 Published in: Qualität von Fleisch und Fleischwaren / Wolfgang Brandscheid ... (Hrsg.) ; 2,2 Lawrie, Ralston A. [Author]; Ledward, D. A. [Author] Lawrie's meat science - [7. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Cambridge: Woodhead Publ., 2006 ; Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press [u.a.], 2006 Published in: Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition Engineers India Research Institute Delhi Meat processing and meat procucts hand book Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Delhi: Engineers India Research Inst., [ca. 2005] Kerry, Joseph [Editor] Meat processing : improving quality - [1. publ., repr.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Boca Raton [u.a.]: CRC Pr., 2005 ; Cambridge: Woodhead Publ. Lim., 2005 Koch, Hermann [Author]; Fuchs, Hans [Author] ; Fuchs, Martin [Other] Die Fabrikation feiner Fleisch- und Wurstwaren - [21., völlig neu bearb. und erw. Aufl] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Dt. Fachverl., 2004 Published in: afz - Allgemeine Fleischer-Zeitung - Produktionspraxis Hensgen, Markus [Author] HACCP in der Fleischverarbeitung : Leitfaden für die praktische Umsetzung - [1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 2004 Jakob, Hermann [Author] Erfolgreiche Rohwurstrezepturen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Deutscher Fachverl., 2003 Published in: Reihe Produktionspraxis im Fleischerhandwerk - allgemeine fleischer zeitung, afz Isermeyer, Folkhard [Editor] ; Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft Fleisch 2025 : Vortrags- und Diskussionstagung am 18. März 2003 im Forum der FAL Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Braunschweig: Bundesforschungsanst. für Landwirtschaft (FAL), 2003 Published in: Landbauforschung Völkenrode ; 26200 Sams, Alan R. [Editor] Poultry meat processing Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Boca Raton, FL [u.a.]: CRC Press, 2001 Keim, Heinrich [Author] Fachwissen Technologie - [12., völlig überarb. erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Dt. Fachverl., 1999 Published in: Modernes Fleischerhandwerk ; 2,12 Weber, Herbert [Editor] Fleisch und Fleischerzeugnisse - [1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 1996 Published in: Mikrobiologie der Lebensmittel Sielaff, Heinz [Editor] Fleischtechnologie - [Aufl. 1996] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 1996 Schlichtherle-Cerny, Hedwig [Author] Geschmacksstoffe in Bratensaft (Rind) Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1996
Leigh, Meredith [Author] The ethical meat handbook : complete home butchery, charcuterie and cooking for the conscious omnivore Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Gabriola Island: New Society Publishers, [2015]
Schäffler, Anja [Author]; Schomerus, Thomas [Author] ; Nomos Verlagsgesellschaft Hygieneanforderungen für handwerklich strukturierte Schlachtbetriebe - [1. Auflage] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Baden-Baden: Nomos, 2015 Published in: Lüneburger Schriften zum Wirtschaftsrecht ; 29
Pucher, Erich [Author]; Barth, Fritz Eckart [Author]; Seemann, Robert [Author] ; Brandstätter, Franz [Other] Bronzezeitliche Fleischverarbeitung im Salzbergtal bei Hallstatt Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Wien: Verl. der Österreichischen Akademie der Wissenschaften, 2013 Published in: Österreichische Akademie der Wissenschaften: Mitteilungen der Prähistorischen Kommission der Österreichischen Akademie der Wissenschaften ; 80
Fries, Reinhard [Author] Nutztiere in der Lebensmittelkette : 134 Tabellen Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Ulmer, 2009 Published in: UTB ; 2975 ; Lebensmittelwissenschaften, Veterinärmedizin, Agrarwissenschaften - utb.de Bachelor-Bibliothek
Gahm, Bernhard [Author]; Volk, Fridhelm [Photographer] Hausschlachten : schlachten, zerlegen, wursten ; [neues EU-Recht] - [5., überarb. Aufl.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Ulmer, 2008
Weber, Herbert [Editor] Mikrobiologie der Lebensmittel [3] / Fleisch, Fisch, Feinkost / hrsg. von Herbert Weber - [2. Aufl., unveränd. Nachdr.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 2008 Published in: Mikrobiologie der Lebensmittel [3] ; 3,2
Qualität von Fleisch und Fleischwaren / 1 - [2., überarb. und erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Dt. Fachverl., 2007 Published in: Qualität von Fleisch und Fleischwaren / Wolfgang Brandscheid ... (Hrsg.) ; 1,2
Qualität von Fleisch und Fleischwaren / 2 - [2., überarb. und erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Dt. Fachverl., 2007 Published in: Qualität von Fleisch und Fleischwaren / Wolfgang Brandscheid ... (Hrsg.) ; 2,2
Lawrie, Ralston A. [Author]; Ledward, D. A. [Author] Lawrie's meat science - [7. ed.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Cambridge: Woodhead Publ., 2006 ; Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press [u.a.], 2006 Published in: Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition
Engineers India Research Institute Delhi Meat processing and meat procucts hand book Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Delhi: Engineers India Research Inst., [ca. 2005]
Kerry, Joseph [Editor] Meat processing : improving quality - [1. publ., repr.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Boca Raton [u.a.]: CRC Pr., 2005 ; Cambridge: Woodhead Publ. Lim., 2005
Koch, Hermann [Author]; Fuchs, Hans [Author] ; Fuchs, Martin [Other] Die Fabrikation feiner Fleisch- und Wurstwaren - [21., völlig neu bearb. und erw. Aufl] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Dt. Fachverl., 2004 Published in: afz - Allgemeine Fleischer-Zeitung - Produktionspraxis
Hensgen, Markus [Author] HACCP in der Fleischverarbeitung : Leitfaden für die praktische Umsetzung - [1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 2004
Jakob, Hermann [Author] Erfolgreiche Rohwurstrezepturen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Deutscher Fachverl., 2003 Published in: Reihe Produktionspraxis im Fleischerhandwerk - allgemeine fleischer zeitung, afz
Isermeyer, Folkhard [Editor] ; Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft Fleisch 2025 : Vortrags- und Diskussionstagung am 18. März 2003 im Forum der FAL Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Braunschweig: Bundesforschungsanst. für Landwirtschaft (FAL), 2003 Published in: Landbauforschung Völkenrode ; 26200
Sams, Alan R. [Editor] Poultry meat processing Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Boca Raton, FL [u.a.]: CRC Press, 2001
Keim, Heinrich [Author] Fachwissen Technologie - [12., völlig überarb. erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Frankfurt am Main: Dt. Fachverl., 1999 Published in: Modernes Fleischerhandwerk ; 2,12
Weber, Herbert [Editor] Fleisch und Fleischerzeugnisse - [1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 1996 Published in: Mikrobiologie der Lebensmittel
Sielaff, Heinz [Editor] Fleischtechnologie - [Aufl. 1996] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 1996
Schlichtherle-Cerny, Hedwig [Author] Geschmacksstoffe in Bratensaft (Rind) Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1996
> Availability Skip to next facet Open Shelves (42) Wert ausschließen Stack Collection (57) Wert ausschließen Ask for availability (4) Wert ausschließen Show more show less
> Location Skip to next facet Central Library (52) Wert ausschließen Branch Library of Educationen (32) Wert ausschließen Departmental Library DrePunct (31) Wert ausschließen Branch Library of Medicine (4) Wert ausschließen Branch Library of Forestry (3) Wert ausschließen TU Dresden holdings (1) Wert ausschließen Show more show less
> Access State Skip to next facet Open Access (3) Wert ausschließen Restricted Access (1) Wert ausschließen Without Specification (1) Wert ausschließen Show more show less
> Language Skip to next facet German (85) Wert ausschließen English (9) Wert ausschließen French (1) Wert ausschließen Spanish (1) Wert ausschließen Not determined (1) Wert ausschließen Show more show less
> Subject Skip to next facet Agriculture and forestry, horticulture, fisheries, housekeeping (94) Wert ausschließen Chemistry and pharmacology (21) Wert ausschließen Medicine (13) Wert ausschließen History (3) Wert ausschließen Classical archaeology (2) Wert ausschließen Technology (2) Wert ausschließen Ethnology and ethnography (1) Wert ausschließen Geography (1) Wert ausschließen Jurisprudence (1) Wert ausschließen Economics (1) Wert ausschließen Show more show less
> Creator Skip to next facet Banzer, Walter (6) Wert ausschließen Ungethüm, Werner (4) Wert ausschließen Berszán, Gábor (3) Wert ausschließen Domschke, Jochen (3) Wert ausschließen Koch, Hermann (3) Wert ausschließen Krüger, Friedrich (3) Wert ausschließen Lemke, Günter (3) Wert ausschließen Ruschel, Hellmut (3) Wert ausschließen Schönfeld, Rolf (3) Wert ausschließen Weinling, Heinz (3) Wert ausschließen Barth, Fritz Eckart (2) Wert ausschließen Beyrich, Clemens (2) Wert ausschließen Brandstätter, Franz (2) Wert ausschließen Keim, Heinrich (2) Wert ausschließen Klingemann, Helene (2) Wert ausschließen Knepper, Heinz (2) Wert ausschließen Krylova, Nina N. (2) Wert ausschließen Lawrie, Ralston A. (2) Wert ausschließen Ljaskovskaja, Julija N. (2) Wert ausschließen Moiser, Georg (2) Wert ausschließen Nass, Werner (2) Wert ausschließen Oberländer, Oswald (2) Wert ausschließen Pucher, Erich (2) Wert ausschließen Seemann, Robert (2) Wert ausschließen Sielaff, Heinz (2) Wert ausschließen Springer, Anna (2) Wert ausschließen Weber, Herbert (2) Wert ausschließen Wirth, Fritz (2) Wert ausschließen Aduckevič, Viktor A. (1) Wert ausschließen Arndt, Johann (1) Wert ausschließen Arneth, Wolfgang (1) Wert ausschließen Berger, Lisa (1) Wert ausschließen Bergner, Karl-Gustav (1) Wert ausschließen Beutling, Dorothea (1) Wert ausschließen Brauer, Horst (1) Wert ausschließen Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft (1) Wert ausschließen Chemnitzer Haushaltungslehrerinnenverein (1) Wert ausschließen Crummenerl, Rainer (1) Wert ausschließen Dietrich, Ewald Christian Victorin (1) Wert ausschließen Ellerbrock, Karl-Peter (1) Wert ausschließen Engineers India Research Institute Delhi (1) Wert ausschließen Ermert, Wolfgang (1) Wert ausschließen Farchmin, Guenter (1) Wert ausschließen Frey, Werner (1) Wert ausschließen Fries, Reinhard (1) Wert ausschließen Fuchs, Hans (1) Wert ausschließen Fuchs, Martin (1) Wert ausschließen Gahm, Bernhard (1) Wert ausschließen Gierus, Martin (1) Wert ausschließen Grüttner, Felix (1) Wert ausschließen Hensgen, Markus (1) Wert ausschließen Hunger, Matthias (1) Wert ausschließen Isermeyer, Folkhard (1) Wert ausschließen Jakob, Hermann (1) Wert ausschließen Jägerhuber, Franz (1) Wert ausschließen Kallweit, Erhard (1) Wert ausschließen Keferstein, H. (1) Wert ausschließen Kerry, Joseph (1) Wert ausschließen Klockenhoff, Helmut (1) Wert ausschließen Klockenhoff, Helmuth (1) Wert ausschließen Kotter, Ludwig (1) Wert ausschließen Krauß, Michael (1) Wert ausschließen Kröger, Melanie (1) Wert ausschließen Ledward, D. A. (1) Wert ausschließen Leigh, Meredith (1) Wert ausschließen Leistner, Lothar (1) Wert ausschließen Meyer-Waldeck, Benita (1) Wert ausschließen Mueller, Andreas (1) Wert ausschließen Müller, Hans (1) Wert ausschließen Nomos Verlagsgesellschaft (1) Wert ausschließen Pahl, Gerda H. M. (1) Wert ausschließen Pezacki, Wincenty (1) Wert ausschließen Pfanneberg, Waltraud (1) Wert ausschließen Preuss, Bodo (1) Wert ausschließen Preuß, Herbert (1) Wert ausschließen Prochnow, Annette (1) Wert ausschließen Prändl, Oskar (1) Wert ausschließen Reichert, Joachim E. (1) Wert ausschließen Rodehutscord, Markus (1) Wert ausschließen Ruschel, Hellmuth (1) Wert ausschließen Rödel, Wolfgang (1) Wert ausschließen Rückert-John, Jana (1) Wert ausschließen Sams, Alan R. (1) Wert ausschließen Schimitzek, Peter (1) Wert ausschließen Schleusener, Heinz (1) Wert ausschließen Schlichtherle-Cerny, Hedwig (1) Wert ausschließen Schmitt-Lieb, Willy (1) Wert ausschließen Schomerus, Thomas (1) Wert ausschließen Schäffler, Anja (1) Wert ausschließen Specht, Harald (1) Wert ausschließen Specht, Mathilde (1) Wert ausschließen Sprenger, Amely (1) Wert ausschließen Springer, Joseph (1) Wert ausschließen Stiebing, Achim (1) Wert ausschließen Sulser, Heinz (1) Wert ausschließen Teuteberg, Hans Jürgen (1) Wert ausschließen Volk, Fridhelm (1) Wert ausschließen Warriss, Paul D (1) Wert ausschließen Weinberg, Helmut (1) Wert ausschließen Zrenner, Kurt Maria (1) Wert ausschließen Show more show less
> Holding institution Skip to next facet Sächsische Landesbibliothek - Staats- und Universitätsbibliothek (2) Wert ausschließen Show more show less
> Collection Skip to next facet Verbunddaten SWB (93) Wert ausschließen Food Studies (20) Wert ausschließen Fachkatalog Technikgeschichte (2) Wert ausschließen Lizenzfreie Online-Ressourcen (2) Wert ausschließen Diss online (1) Wert ausschließen Sächsische Bibliografie (1) Wert ausschließen Show more show less