Skip to contents Kerth, Chris R. [Editor] The science of meat quality Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Ames, Iowa [u.a.]: Wiley-Blackwell, 2013 Nollet, Leo M. L. [Editor]; Toldrá, Fidel [Other] Handbook of muscle foods analysis Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press, 2009 Nollet, Leo M. L. [Editor]; Toldrá, Fidel [Other] Handbook of processed meats and poultry analysis Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press, 2009 Zrenner, Kurt Maria [Author]; Haffner, Rolf [Author] Lehrbuch für Fleischkontrolleure : mit 3 Tabellen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Enke, 1999 Su, Iau-Min [Author] Vorkommen beweglicher Aeromonaden bei Schlachtgeflügel, im Schlachtprozeß und auf Geflügelfleisch sowie ihre mögliche pathogenetische Bedeutung für den Menschen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1996 Schneidawind, Helmut [Editor] Fleischhygienerecht : Textsammlung mit Geleitwort - [7., überarb. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Jehle, 1995 Treviño Treviño, Eudaldo [Author] Bestimmung biogener Amine in Fleischprodukten mit Hilfe eines Aminosäureanalysators Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1993 Kaltwasser, Ernst [Adapter] ; Lebensmittelchemische Gesellschaft Arbeitsgruppe Fleischwaren Beurteilungskriterien für Fleischerzeugnisse : Grenz- und Richtwerte - [2.,überarb. und erw. Aufl] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 1991 Published in: Lebensmittelchemie, Lebensmittelqualität ; 8.1991 Specht, Harald [Author] Kälteverkürzung und Elektrostimulation bei Fleisch : Untersuchungen an Schaf- und Rindfleisch - [1. Aufl.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Fachbuchverl., 1990 Published in: Technik und Technologie der Lebensmittelproduktion Schwoerer, Daniel [Author] Untersuchung der Fleischbeschaffenheit und Stressresistenz beim Schwein anhand des Tiermaterials der MLP - Sempach Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1982 Drozdov, N. S. [Author] ; Kraack, Erwin [Translator]; Kraack, Erwin [Other] Praktischer Leitfaden durch die Biochemie des Fleisches Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Akad.-Verl., 1954 Bischof, Greta [Author] Analysis of aging-related changes and influencing factors on the metabolome of beef Books View online Schließen > Access ... to E-book via Resolving system (freely accessible) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hohenheim, 2023 Muth, Philipp [Author] Development of high quality niche products from local chicken and pig genetic resources Books View online Schließen > Access ... to E-book via Resolving system (Volltext ; freely accessible) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hohenheim, 2016
Kerth, Chris R. [Editor] The science of meat quality Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Ames, Iowa [u.a.]: Wiley-Blackwell, 2013
Nollet, Leo M. L. [Editor]; Toldrá, Fidel [Other] Handbook of muscle foods analysis Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press, 2009
Nollet, Leo M. L. [Editor]; Toldrá, Fidel [Other] Handbook of processed meats and poultry analysis Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press, 2009
Zrenner, Kurt Maria [Author]; Haffner, Rolf [Author] Lehrbuch für Fleischkontrolleure : mit 3 Tabellen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Enke, 1999
Su, Iau-Min [Author] Vorkommen beweglicher Aeromonaden bei Schlachtgeflügel, im Schlachtprozeß und auf Geflügelfleisch sowie ihre mögliche pathogenetische Bedeutung für den Menschen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1996
Schneidawind, Helmut [Editor] Fleischhygienerecht : Textsammlung mit Geleitwort - [7., überarb. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Jehle, 1995
Treviño Treviño, Eudaldo [Author] Bestimmung biogener Amine in Fleischprodukten mit Hilfe eines Aminosäureanalysators Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1993
Kaltwasser, Ernst [Adapter] ; Lebensmittelchemische Gesellschaft Arbeitsgruppe Fleischwaren Beurteilungskriterien für Fleischerzeugnisse : Grenz- und Richtwerte - [2.,überarb. und erw. Aufl] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hamburg: Behr, 1991 Published in: Lebensmittelchemie, Lebensmittelqualität ; 8.1991
Specht, Harald [Author] Kälteverkürzung und Elektrostimulation bei Fleisch : Untersuchungen an Schaf- und Rindfleisch - [1. Aufl.] Books View online Schließen Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Fachbuchverl., 1990 Published in: Technik und Technologie der Lebensmittelproduktion
Schwoerer, Daniel [Author] Untersuchung der Fleischbeschaffenheit und Stressresistenz beim Schwein anhand des Tiermaterials der MLP - Sempach Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1982
Drozdov, N. S. [Author] ; Kraack, Erwin [Translator]; Kraack, Erwin [Other] Praktischer Leitfaden durch die Biochemie des Fleisches Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Akad.-Verl., 1954
Bischof, Greta [Author] Analysis of aging-related changes and influencing factors on the metabolome of beef Books View online Schließen > Access ... to E-book via Resolving system (freely accessible) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hohenheim, 2023
Muth, Philipp [Author] Development of high quality niche products from local chicken and pig genetic resources Books View online Schließen > Access ... to E-book via Resolving system (Volltext ; freely accessible) Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hohenheim, 2016
> Availability Skip to next facet Open Shelves (6) Wert ausschließen Stack Collection (6) Wert ausschließen Show more show less
> Location Skip to next facet Departmental Library DrePunct (7) Wert ausschließen Central Library (4) Wert ausschließen Branch Library of Educationen (1) Wert ausschließen Show more show less
> Language Skip to next facet German (8) Wert ausschließen English (5) Wert ausschließen Show more show less
> Subject Skip to next facet Agriculture and forestry, horticulture, fisheries, housekeeping (13) Wert ausschließen Chemistry and pharmacology (6) Wert ausschließen Medicine (3) Wert ausschließen Technology (3) Wert ausschließen Jurisprudence (1) Wert ausschließen Show more show less
> Creator Skip to next facet Nollet, Leo M. L. (2) Wert ausschließen Toldrá, Fidel (2) Wert ausschließen Bischof, Greta (1) Wert ausschließen Drozdov, N. S. (1) Wert ausschließen Haffner, Rolf (1) Wert ausschließen Kaltwasser, Ernst (1) Wert ausschließen Kerth, Chris R. (1) Wert ausschließen Kraack, Erwin (1) Wert ausschließen Lebensmittelchemische Gesellschaft Arbeitsgruppe Fleischwaren (1) Wert ausschließen Muth, Philipp (1) Wert ausschließen Schneidawind, Helmut (1) Wert ausschließen Schwoerer, Daniel (1) Wert ausschließen Specht, Harald (1) Wert ausschließen Su, Iau-Min (1) Wert ausschließen Treviño Treviño, Eudaldo (1) Wert ausschließen Zrenner, Kurt Maria (1) Wert ausschließen Show more show less
> Collection Skip to next facet Verbunddaten SWB (13) Wert ausschließen Lizenzfreie Online-Ressourcen (2) Wert ausschließen Show more show less