Zum Inhalt springen

  1. Le Velly, Ronan [VerfasserIn]; Paturel, Dominique [VerfasserIn]

    Des circuits courts pour l’aide alimentaire ? Hybridation de régulations dans un marché expérimental en Languedoc-Roussillon

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Erschienen in: Revue d’études en Agriculture et Environnement ; Vol. 94, n° 4, pp. 443-465

  2. Blare, Trent [VerfasserIn]; Donovan, Jason A. [VerfasserIn]

    Challenges to "going local" : lessons from direct food sourcing initiatives in Cusco, Peru

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2023

    Erschienen in: Tourism and hospitality research ; 23(2023), 1 vom: Jan., Seite 30-43

  3. Schmit, Todd M. [VerfasserIn]; Jablonski, B. B. R. [VerfasserIn]; Bonanno, Alessandro [VerfasserIn]; Johnson, Thomas G. [VerfasserIn]

    Measuring stocks of community wealth and its association with food systems efforts in rural and urban places

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Ithaca, New York, USA: Charles H. Dyson School of Applied Economics and Management, Cornell University, 2020

    Erschienen in: Charles H. Dyson School of Applied Economics and Management: Working papers ; 2020,5

  4. Kurtsal, Yaprak [VerfasserIn]; Karakaya Ayalp, Emel [VerfasserIn]; Viaggi, Davide [VerfasserIn]

    Exploring governance mechanisms, collaborative processes and main challenges in short food supply chains : the case of Turkey

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2020

    Erschienen in: Bio-based and applied economics ; 9(2020), 2, Seite 201-221

  5. Gallego-Bono, Juan [VerfasserIn]; Lamanthe, Annie [VerfasserIn]

    Relations de pouvoir et régulations extra-locales dans l'adaptation des systèmes agroalimentaires au contexte de mondialisation. Une étude de cas France/Espagne

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Erschienen in: Revue d’études en Agriculture et Environnement ; Vol. 90, n° 2, pp. 185-213

  6. Moreno Gaytán, Silvia Iveth [VerfasserIn]

    Sistemas agroalimentarios periurbanos : relaciones de proximidad rural-urbano en Coatepec, Ixtapaluca, México = Peri-urban agri-food systems : rural-urban proximity relationships in Coatepec, Ixtapaluca, Mexico

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    2022

    Erschienen in: Economía, sociedad y territorio ; 22(2022), 68, Seite 117-145

  7. Thomas, Alban [HerausgeberIn]; Alpha, Arlène [HerausgeberIn]; Barczak, Aleksandra [HerausgeberIn]; Zakhia-Rozis, Nadine [HerausgeberIn]

    Sustainable food systems for food security : Need for combination of local and global approaches

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    [Erscheinungsort nicht ermittelbar]: éditions Quae, 2022

  8. Passaro, Alessandro [VerfasserIn]; Randelli, Filippo [VerfasserIn]

    Spaces of governance for sustainable transformation of local food systems : the case of 8 biodistricts in Tuscany

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Firenze (Italia): DISEI, Università degli Studi di Firenze, [2022]

    Erschienen in: Working papers ; 2022,12

  9. Sequinel de Queiroz, Susã [VerfasserIn]; De Grandi, Adriana Maria [VerfasserIn]; Plein, Clério [VerfasserIn]

    Intellectual structure of scientific production on farmers’ markets and local agri-food systems: an analysis based on co-citations

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    s.l.: Programa de Pós-graduação em Desenvolvimento, Agricultura e Sociedade da Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro (CPDA/UFRRJ), 2021-02-01

    Erschienen in: https://revistaesa.com/ojs/index.php/esa/article/view/esa29-1_08_estrutura/esa29-1_08_pdf

  10. Sun, Da-Wen [MitwirkendeR]

    Computer vision technology in the food and beverage industries

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Cambridge, UK ;: Woodhead Pub., 2012

    Erschienen in: Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition ; no. 238

  11. Camara, Youssouf [VerfasserIn]; Cherrou, Yamina [VerfasserIn]; Deng, Samuel [VerfasserIn]; Eliste, Paavo [VerfasserIn]; Forget, Vanina [VerfasserIn]; Rothe, Ann-Kristin [VerfasserIn]; Ugo, Edward [VerfasserIn]; Veillerette, Benoist [VerfasserIn]

    Transforming Agriculture in South Sudan : From Humanitarian Aid to a Development Oriented Growth Path

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Rome, Italy; Washington D.C., United States of America: FAO; World Bank, 2022

    Erschienen in: Country Investment Highlights ; No.14