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  1. Rodríguez Méndez, María Luz [HerausgeberIn]

    Electronic noses and tongues in food science

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    Amsterdam; Boston; Heidelberg: Academic Press, an imprint of Elsevier, [2016]

    Erschienen in: Food Science - Sensory Science

  2. Jellinek, Gisela [VerfasserIn]

    Sensory evaluation of food : theory and practice

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    Weinheim [u.a]: VCH [u.a.], 1985

    Erschienen in: Ellis Horwood Series in food science and technology

  3. Meilgaard, Morten [VerfasserIn]; Civille, Gail Vance [VerfasserIn]; Carr, B. Thomas [VerfasserIn] ; Meilgaard, Morten C. [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]

    Sensory evaluation techniques - [3. ed.]

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    Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press, 1999

  4. Ahmed, Minhaj Uddin [HerausgeberIn]; Zourob, Mohammed [HerausgeberIn]; Tamiya, Eiichi [HerausgeberIn]

    Food biosensors

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    Cambridge: Royal Society of Chemistry, [2017]

    Erschienen in: Food chemistry, function and analysis ; 1

  5. Clark, Stephanie [HerausgeberIn]; Costello, Michael [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Drake, Mary Anne [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Bodyfelt, Floyd [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]

    The sensory evaluation of dairy products - [2., ed.]

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    New York, NY: Springer, c 2009

  6. Lawless, Harry T. [HerausgeberIn] ; Basic Symposium Advances in Sensory Science 14 1990 Anaheim, Calif

    Sensory science theory and applications in foods : [the Fourteenth Annual Basic Symposium "Advances in Sensory Science" ... held in Anaheim, California, on June 15 - 16, 1990]

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    New York [u.a.]: Dekker, 1991

    Erschienen in: Institute of Food Technologists: IFT basic symposium series ; 6

  7. Buchecker, Kirsten [VerfasserIn]; Matullat, Imke [VerfasserIn]

    Sensorik-Lexikon - [1. Aufl.]

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    Hamburg: Behr, 2012