Skip to contents

  1. Stangl, Gabriele I. [Author] ; S. Hirzel Verlag Stuttgart

    Wie nachhaltig ist unsere Ernährung?

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Leipzig: Sächsische Akademie der Wissenschaften zu Leipzig, [2023] ; Stuttgart; Leipzig: in Kommission bei S. Hirzel, [2023]

    Published in: Sächsische Akademie der Wissenschaften zu Leipzig: Sitzungsberichte der Sächsischen Akademie der Wissenschaften zu Leipzig, Mathematisch-Naturwissenschaftliche Klasse ; 133,5

  2. Ermann, Ulrich [Author]; Langthaler, Ernst [Author]; Penker, Marianne [Author]; Schermer, Markus [Author] ; Uni-Taschenbücher GmbH

    Agro-food studies : eine Einführung

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Köln; Weimar; Wien: Böhlau Verlag, 2018

    Published in: UTB ; 4830 ; Agrarwissenschaft, Forstwissenschaft, Geographie, Geschichte, Soziologie

  3. Evans, David [Author] ; Hartz, Cornelius [Translator] Konrad Theiss Verlag

    Verschwendung : wie aus Nahrung Abfall wird

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Darmstadt: Theiss, [2017]

  4. Wegner-Hambloch, Sylvia [Author]; Kemper, Katharina [Author]; Heidorn-Thoß, Beate M. [Author]

    BRC : Version 7 - [1. Auflage 2016]

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Hamburg: Behr's Verlag GmbH & Co. KG, 2016

    Published in: Praxisleitfaden

  5. Wegner-Hambloch, Sylvia [Editor]; Kemper, Katharina [Editor]; Mehnert, Joachim [Editor]

    BRC : Version 6 - [1. Aufl.]

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Hamburg: Behr's, 2014

    Published in: Praxisleitfaden