Skip to contents

  1. Richardson, Philip [Editor]

    Thermal technologies in food processing

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Boca Raton [u.a.]: CRC Press [u.a.], 2001

    Published in: Woodhead publishing in food science and technology

  2. Deutsche Gesellschaft für Ernährung

    Veränderungen der Nahrung durch industrielle und haushaltsmäßige Verarbeitung : Vorträge und Diskussionen des 3. Symposions zu München, vom 22.- 23.10. 1959; 52 Tabellen

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Darmstadt: Steinkopff, 1960

    Published in: Deutsche Gesellschaft für Ernährung: Vorträge und Diskussionen des Symposions / Deutsche Gesellschaft für Ernährung ; 3 - Deutsche Gesellschaft für Ernährung: Wissenschaftliche Veröffentlichungen der Deutschen Gesellschaft für Ernährung ; 5

  3. Fellows, Peter [Author]; Fellows, Peter J. [Author]

    Food processing technology : principles and practice - [3. ed.]

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press [u.a.], 2009

    Published in: Woodhead publishing series in food science, technology and nutrition