Skip to contents Timm, Fritz [Editor]; Antonacopoulos, Nicolaus [Other] Tiefgefrorene Lebensmittel : mit 37 Tabellen - [2., völlig neubearb. und erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin [u.a.]: Blackwell-Wiss.-Verl., 1996 Published in: Lebensmitteluntersuchung und Lebensmitteltechnologie ; 12 Meyer-Berkhout, Edda [Author] Das neue Einfrier-Handbuch : verpacken, einfrieren, auftauen nach den modernsten Erkenntnissen - [Orig.-Ausg.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Heyne, 1993 Published in: Heyne-Bücher ; 7, Heyne-Koch-und-Getränkebücher ; Heyne-Kochbuch ; 4652 Teuteberg, Hans Jürgen [Author] Geschichte der Kühl- und Gefriertechnik und ihr Einfluß auf die Ernährung in Deutschland seit dem 19. Jahrhundert Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1993 Published in: Ernährungsforschung ; 38(1993), 3, Seite 133-147 Meyer-Berkhout, Edda [Author] Richtig kühlen, gefrieren und auftauen : mit Tips und über 90 Rezepten - [2., aktual. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Buchendorfer Verl., 1994 Teuteberg, Hans Jürgen [Author] Zur Geschichte der Kühlkost und des Tiefgefrierens Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1991 Published in: Zeitschrift für Unternehmensgeschichte ; 36(1991), 3, Seite 139-155 Dore, Ian [Author] The new frozen seafood handbook : a complete reference for the seafood business Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Huntington, N. Y.: Osprey Books, 1989 Einkochen, Entsaften, Einfrieren Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Verl. für d. Frau, 1979 Einkochen, Entsaften, Einfrieren Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig; Berlin: Verl. für d. Frau, 1977 Jasper, Werner [Author]; Placzek, Rainer [Author] Kältekonservierung von Fleisch - [1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Fachbuchverlag, VEB, 1977 Gesellschaft für Linde's Eismaschinen Mein Gefrierkochbuch Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Daco-Verlag, [1960] Tuchšnajd, Michail Vladimirovič [Author] ; Emblik, Eduard [Other] Die Kältebehandlung schnellverderblicher Lebensmittel - [3. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hannover: Brücke-Verl. Schmersow, 1959 Tuchšnajd, Michail V. [Author] ; Emblik, Eduard [Other] Die Kältebehandlung schnellverderblicher Lebensmittel - [2. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hannover: Brücke-Verl., 1951 Westphal, Martin [Author] Die Geschichte der Gemeinschaftsgefrieranlage in Grossenmarpe Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1991 Published in: Beiträge zur Volkskunde und Hausforschung ; 4(1991), Seite 149-154 International Institute of Refrigeration Commission Food Science and Technology, International Institute of Refrigeration Rapid cooling of food : conference of the International Institute of Refrigeration Commission C2, University of Bristol, UK, 28 - 30 March 2001 ; proceedings - [Elektronische Ressource] Electronic Resources Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. [Paris: International Institute of Refrigeration], 2001 Published in: Science et technique du froid ; 20010100 Beier, Ingetraud [Other] Einkochen, Entsaften, Einfrieren Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig; Berlin: Verl. für d. Frau, [1976] Fennema, Owen R. [Author]; Powrie, William D. [Author]; Marth, Elmer H. [Author] Low-temperature preservation of foods and living matter Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. New York, NY [u.a.]: Dekker, 1973 Published in: Food science ; 300 Herrmann, Karl [Author] Tiefgefrorene Lebensmittel Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Hamburg: Parey, 1970 Published in: Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung ; 1200 Petersen, Peter [Author] Das Eishaus Löcknitz Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2001 Published in: Denkmalschutz und Denkmalpflege in Mecklenburg-Vorpommern ; 8(2001), Seite 68-75 Reinink, Wessel [Author] Eiskeller : Kulturgeschichte alter Kühltechniken Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Köln; Weimar [u.a.]: Böhlau, 1995 Published in: Kulturstudien / Sonderband ; 15 Müller, Veronika [Adapter] Einmachen, Einkochen, Einfrieren Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Offenburg: Burda, 1985 Published in: Burda-Kochbuch ; 301
Timm, Fritz [Editor]; Antonacopoulos, Nicolaus [Other] Tiefgefrorene Lebensmittel : mit 37 Tabellen - [2., völlig neubearb. und erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin [u.a.]: Blackwell-Wiss.-Verl., 1996 Published in: Lebensmitteluntersuchung und Lebensmitteltechnologie ; 12
Meyer-Berkhout, Edda [Author] Das neue Einfrier-Handbuch : verpacken, einfrieren, auftauen nach den modernsten Erkenntnissen - [Orig.-Ausg.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Heyne, 1993 Published in: Heyne-Bücher ; 7, Heyne-Koch-und-Getränkebücher ; Heyne-Kochbuch ; 4652
Teuteberg, Hans Jürgen [Author] Geschichte der Kühl- und Gefriertechnik und ihr Einfluß auf die Ernährung in Deutschland seit dem 19. Jahrhundert Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1993 Published in: Ernährungsforschung ; 38(1993), 3, Seite 133-147
Meyer-Berkhout, Edda [Author] Richtig kühlen, gefrieren und auftauen : mit Tips und über 90 Rezepten - [2., aktual. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Buchendorfer Verl., 1994
Teuteberg, Hans Jürgen [Author] Zur Geschichte der Kühlkost und des Tiefgefrierens Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1991 Published in: Zeitschrift für Unternehmensgeschichte ; 36(1991), 3, Seite 139-155
Dore, Ian [Author] The new frozen seafood handbook : a complete reference for the seafood business Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Huntington, N. Y.: Osprey Books, 1989
Einkochen, Entsaften, Einfrieren Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Verl. für d. Frau, 1979
Einkochen, Entsaften, Einfrieren Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig; Berlin: Verl. für d. Frau, 1977
Jasper, Werner [Author]; Placzek, Rainer [Author] Kältekonservierung von Fleisch - [1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig: Fachbuchverlag, VEB, 1977
Gesellschaft für Linde's Eismaschinen Mein Gefrierkochbuch Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Daco-Verlag, [1960]
Tuchšnajd, Michail Vladimirovič [Author] ; Emblik, Eduard [Other] Die Kältebehandlung schnellverderblicher Lebensmittel - [3. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hannover: Brücke-Verl. Schmersow, 1959
Tuchšnajd, Michail V. [Author] ; Emblik, Eduard [Other] Die Kältebehandlung schnellverderblicher Lebensmittel - [2. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Hannover: Brücke-Verl., 1951
Westphal, Martin [Author] Die Geschichte der Gemeinschaftsgefrieranlage in Grossenmarpe Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1991 Published in: Beiträge zur Volkskunde und Hausforschung ; 4(1991), Seite 149-154
International Institute of Refrigeration Commission Food Science and Technology, International Institute of Refrigeration Rapid cooling of food : conference of the International Institute of Refrigeration Commission C2, University of Bristol, UK, 28 - 30 March 2001 ; proceedings - [Elektronische Ressource] Electronic Resources Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. [Paris: International Institute of Refrigeration], 2001 Published in: Science et technique du froid ; 20010100
Beier, Ingetraud [Other] Einkochen, Entsaften, Einfrieren Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Leipzig; Berlin: Verl. für d. Frau, [1976]
Fennema, Owen R. [Author]; Powrie, William D. [Author]; Marth, Elmer H. [Author] Low-temperature preservation of foods and living matter Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. New York, NY [u.a.]: Dekker, 1973 Published in: Food science ; 300
Herrmann, Karl [Author] Tiefgefrorene Lebensmittel Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Hamburg: Parey, 1970 Published in: Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung ; 1200
Petersen, Peter [Author] Das Eishaus Löcknitz Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 2001 Published in: Denkmalschutz und Denkmalpflege in Mecklenburg-Vorpommern ; 8(2001), Seite 68-75
Reinink, Wessel [Author] Eiskeller : Kulturgeschichte alter Kühltechniken Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Köln; Weimar [u.a.]: Böhlau, 1995 Published in: Kulturstudien / Sonderband ; 15
Müller, Veronika [Adapter] Einmachen, Einkochen, Einfrieren Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Offenburg: Burda, 1985 Published in: Burda-Kochbuch ; 301
> Media type Skip to next facet Books (83) Wert ausschließen Articles (9) Wert ausschließen Electronic Resources (1) Wert ausschließen Videos (1) Wert ausschließen Show more show less
> Availability Skip to next facet Open Shelves (16) Wert ausschließen Stack Collection (15) Wert ausschließen Ask for availability (3) Wert ausschließen Show more show less
> Location Skip to next facet Central Library (25) Wert ausschließen Departmental Library DrePunct (10) Wert ausschließen Branch Library of Medicine (3) Wert ausschließen Branch Library of Educationen (1) Wert ausschließen Branch Library of Forestry (1) Wert ausschließen Show more show less
> Rights information Skip to next facet In Copyright (1) Wert ausschließen Attribution - No Derivs (CC BY-ND) (1) Wert ausschließen Attribution - Share Alike (CC BY-SA) (1) Wert ausschließen Show more show less
> Access State Skip to next facet Open Access (48) Wert ausschließen Restricted Access (1) Wert ausschließen Without Specification (5) Wert ausschließen Show more show less
> Language Skip to next facet German (67) Wert ausschließen English (24) Wert ausschließen Not determined (4) Wert ausschließen Show more show less
> Subject Skip to next facet Medicine (34) Wert ausschließen Agriculture and forestry, horticulture, fisheries, housekeeping (31) Wert ausschließen Technology (26) Wert ausschließen Chemistry and pharmacology (25) Wert ausschließen Biology (14) Wert ausschließen Philosophy (2) Wert ausschließen Theology and religious studies (2) Wert ausschließen General (1) Wert ausschließen Ethnology and ethnography (1) Wert ausschließen Physics (1) Wert ausschließen Psychology (1) Wert ausschließen Jurisprudence (1) Wert ausschließen Sociology (1) Wert ausschließen Show more show less
> Creator Skip to next facet Day, John G. (2) Wert ausschließen Emblik, Eduard (2) Wert ausschließen Kümmritz, Sibylle (2) Wert ausschließen Meyer-Berkhout, Edda (2) Wert ausschließen Teuteberg, Hans Jürgen (2) Wert ausschließen Aebi-Müller, Regina E. (1) Wert ausschließen Alshawa, Eiman Mohammed Saeed (1) Wert ausschließen Angermair, Johannes (1) Wert ausschließen Antonacopoulos, Nicolaus (1) Wert ausschließen Bader, Hermann (1) Wert ausschließen Bald, William B. (1) Wert ausschließen Balthasar, Andreas (1) Wert ausschließen Bauermann, Olaf (1) Wert ausschließen Baumeister, Anke (1) Wert ausschließen Bednarczyk, Wawrzyniec (1) Wert ausschließen Behrendt, Daphne Maria Rani (1) Wert ausschließen Beier, Ingetraud (1) Wert ausschließen Berger, Matthias Sebastian (1) Wert ausschließen Bernet, Vendula (1) Wert ausschließen Berry, Brad W. (1) Wert ausschließen Beuing, Katharina (1) Wert ausschließen Blässe, Anne-Kathrin (1) Wert ausschließen Brechtel, Christine (1) Wert ausschließen Bumann, Axel (1) Wert ausschließen Büttner, Eberhard (1) Wert ausschließen Calisici, Duygu (1) Wert ausschließen Calisici, Oguz (1) Wert ausschließen Cellbricks GmbH (1) Wert ausschließen Charalambous, George (1) Wert ausschließen Damm, Georg (1) Wert ausschließen Diercks, Ann-Kathrin (1) Wert ausschließen Dittrich, David (1) Wert ausschließen Dore, Ian (1) Wert ausschließen Dorn, Katja (1) Wert ausschließen Ehrhart, Friederike (1) Wert ausschließen Eid Hammadeh, Mohamad (1) Wert ausschließen Elbtal Tiefkühlkost GmbH Lommatzsch (1) Wert ausschließen Engel, Karl-Heinz (1) Wert ausschließen Ertmer, Franziska (1) Wert ausschließen Fennema, Owen R. (1) Wert ausschließen Fraunhofer-Institut für Biomedizinische Technik (1) Wert ausschließen Friedel, Katharina (1) Wert ausschließen Fuhr, Günter (1) Wert ausschließen Fässler, Sarah (1) Wert ausschließen Gauch, Michael (1) Wert ausschließen Gesellschaft für Linde's Eismaschinen (1) Wert ausschließen Giel, Alexander (1) Wert ausschließen Gojowsky, Marina (1) Wert ausschließen Grout, Brian W. W. (1) Wert ausschließen Groß, Dominik (1) Wert ausschließen Günzel- Apel, A.- R. (1) Wert ausschließen Gürler, Hakan (1) Wert ausschließen Hagen, Christiane (1) Wert ausschließen Hamm, Reiner (1) Wert ausschließen Handke, Siegfried (1) Wert ausschließen Hannig, J. (1) Wert ausschließen Herrmann, Karl (1) Wert ausschließen Hertig, Vera (1) Wert ausschließen Heutelbeck, Anna (1) Wert ausschließen Hofer-Ranz, Gabriel (1) Wert ausschließen Hoffmann, Franz (1) Wert ausschließen Hornung, Jan (1) Wert ausschließen Howitz, Steffen (1) Wert ausschließen Institute for Applied Biology York (1) Wert ausschließen International Institute of Refrigeration (1) Wert ausschließen International Institute of Refrigeration Commission Food Science and Technology (1) Wert ausschließen Jasper, Werner (1) Wert ausschließen Keßler, Olaf (1) Wert ausschließen Kind, Christian (1) Wert ausschließen Kowalczyk, Wojciech (1) Wert ausschließen Krischek, Carsten (1) Wert ausschließen Krüger, Oliver (1) Wert ausschließen Kunzelmann, Karl (1) Wert ausschließen Leddy, Kathleen F. (1) Wert ausschließen Liebenthron, Jana (1) Wert ausschließen Linsenmann, Robert Michael (1) Wert ausschließen Lueger, Alexander (1) Wert ausschließen Luscher, Cornelius Martin (1) Wert ausschließen Lutz, Gabriele (1) Wert ausschließen Lösche, Klaus (1) Wert ausschließen Marth, Elmer H. (1) Wert ausschließen McLellan, Mark R. (1) Wert ausschließen Meinecke, Burkhard (1) Wert ausschließen Merkt, Hans (1) Wert ausschließen Mühlbock, Otto (1) Wert ausschließen Müller, Franziska (1) Wert ausschließen Müller, Veronika (1) Wert ausschließen Nagel, Ilka (1) Wert ausschließen Nawroth, Frank (1) Wert ausschließen Nolte, Dirk (1) Wert ausschließen Oldenhof, Harriëtte (1) Wert ausschließen Özmutlu, Özlem (1) Wert ausschließen Petersen, Peter (1) Wert ausschließen Pfletschinger & Gauch GmbH (1) Wert ausschließen Pfletschinger, Roland (1) Wert ausschließen Placzek, Rainer (1) Wert ausschließen Powrie, William D. (1) Wert ausschließen Radvan, Jens (1) Wert ausschließen Reed, Barbara M. (1) Wert ausschließen Reinartz, Marion (1) Wert ausschließen Show more show less
> Collection Skip to next facet Verbunddaten SWB (79) Wert ausschließen Lizenzfreie Online-Ressourcen (36) Wert ausschließen Diss online (12) Wert ausschließen Fachkatalog Technikgeschichte (7) Wert ausschließen Food Studies (4) Wert ausschließen Springer Science and Business Media LLC (CrossRef) (2) Wert ausschließen Sächsische Bibliografie (1) Wert ausschließen Wiley (CrossRef) (1) Wert ausschließen Show more show less