Skip to contents

  1. Alais, Charles [Author]; Linden, Guy [Author]

    Food biochemistry

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    New York [u.a.]: Ellis Horwood, 1991

    Published in: Ellis Horwood series in food science and technology

  2. Rehner, Gertrud [Author]; Daniel, Hannelore [Author]

    Biochemie der Ernährung

    Books
    View online
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Heidelberg [u.a.]: Spektrum, Akad. Verl., 1999

    Published in: Spektrum Lehrbuch

  3. Emons, Hans-Heinz [Editor] ; Akademie der Wissenschaften der DDR Klasse Biowissenschaften, Symposium zu Ernährungsrelevanten Aspekten der Biochemie von Fettsäuren 1988 Berlin, Ost

    Ernährungsrelevante Aspekte der Biochemie von Fettsäuren : [ausgewählte Beiträge des Symposiums zu ernährungsrelevanten Aspekten der Biochemie von Fettsäuren. Sitzung der Klasse Biowissenschaften am 17.11.1988]

    Books
    View online
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Berlin: Akademie-Verl., 1990

    Published in: Akademie der Wissenschaften der DDR: Sitzungsberichte der Akademie der Wissenschaften der DDR / N ; 1990,1