Skip to contents Heiss, Rudolf [Author]; Eichner, Karl [Author] Haltbarmachen von Lebensmitteln : chemische, physikalische und mikrobiologische Grundlagen der Verfahren - [3., überarb. und erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Heidelberg; New York; London; Paris; Tokyo; Hong Kong; Barcelona; Budapest: Springer, 1995 Steinbach, Gunter [Author] Natürlich konservieren - [Orig.-Ausg.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Heyne, 1984 Published in: Heyne-Bücher ; 8, Heyne-Ratgeber ; 4947 Diemair, Willibald [Author] Die Haltbarmachung von Lebensmitteln und ihre Grundlagen - [2., umgearb. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Enke, 1946 Heiss, Rudolf [Author] Anleitung zum Frischhalten der Lebensmittel - [2., verb. u. erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Springer, 1945 Heiss, Rudolf [Author] Fortschritte der Lebensmittelforschung : Arbeitsbericht über Lebensmittelfrischhaltung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Dresden; Leipzig: Steinkopff, 1942 Published in: Wehrmacht-Verpflegung ; 2 Seit 100 Jahren die Würstchen in der Dose Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1996 Published in: Argos ; 4(1996), 2, Seite 5-8 Hopf-Droste, Marie-Luise [Author] Von Konservendosen und Einmachgläsern Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Münster, 1988 Published in: Wandel der Volkskultur in Europa ; 1 ; (1988), Seite 483-491 Heiss, Rudolf [Author] ; Eichner, Karl [Other] Haltbarmachen von Lebensmitteln : chemische, physikalische und mikrobiologische Grundlagen der Qualitätserhaltung - [4., überarb. und erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Heidelberg [u.a.]: Springer, 2002 Fehrenbach, Waltraud [Author] Tante Annas Vorratskammer : traditionelle Rezepte fürs Konservieren, Lagern und Kochen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Offenburg: Reiff, Schwarzwaldverl., 1998 Published in: Reiff-Buchreihe Essen & Trinken Gechter, Michael [Author] Von Küche und Keller : Thema: röm. essen u. trinken Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1997 Published in: Archäologie in Deutschland ; (1997), 4, Seite 22-25 Rathsam, Wolfgang [Author] Essen und Trinken bei den Römern Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1993 Published in: Alt-Gunzenhausen ; 48(1993), Seite 10-27 Kanafani, Aida S. [Author] Mūne : la conservation alimentaire traditionnelle au Liban Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Paris: Éd. de la Maison des Sciences de l'Homme, 1994 Published in: Collection archéologie expérimentale et ethnographie des techniques ; 1 Heiss, Rudolf [Author]; Eichner, Karl [Author] Haltbarmachen von Lebensmitteln : chemische, physikalische und mikrobiologische Grundlagen der Verfahren : mit 150 Abbildungen - [2., neubearb. u. erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Heidelberg [u.a.]: Springer, 1990 Kyzlink, Vladimír [Author] Principles of food preservation Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam [u.a.]: Elsevier, 1990 Published in: Developments in food science ; 22 Heiss, Rudolf [Author]; Eichner, Karl [Author] Haltbarmachen von Lebensmitteln : chemische, physikalische und mikrobiologische Grundlagen der Verfahren Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Heidelber; New York; Tokyo: Springer, 1984 Lück, Erich [Author] Antimicrobial food additives : characteristics, uses, effects Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin [u.a.]: Springer, 1980 Eisner, Manfred [Author] Einführung in die Technik und Technologie der Rotationssterilisation - [1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Braunschweig: Hempel, 1970 Schormüller, Josef [Author] Die Erhaltung der Lebensmittel : mit 154 Tabellen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Enke, 1966 Behrens, Dieter [Other] ; Deutsche Gesellschaft für Chemisches Apparatewesen, European Symposium Food 3 1968 Bristol Lebensmittel-Konservierung : 19 Vorträge gehalten anlässl. d. 3. Europäischen Symposions 'Lebensmittel - Neuzeitliche Entwicklung in der Lebensmittel-Konservierung' Bristol, 8.-10. April 1968 Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Weinheim/Bergstr.: Verl. Chemie, 1969 Published in: Deutsche Gesellschaft für Chemisches Apparatewesen: Dechema-Monographien ; 63 Bier, Milan [Adapter] Biochemische Grundlagen der Lebensmittelfrischhaltung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Heidelberg [u.a.]: Springer, 1952 Published in: Handbuch der Kältetechnik ; 9
Heiss, Rudolf [Author]; Eichner, Karl [Author] Haltbarmachen von Lebensmitteln : chemische, physikalische und mikrobiologische Grundlagen der Verfahren - [3., überarb. und erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Heidelberg; New York; London; Paris; Tokyo; Hong Kong; Barcelona; Budapest: Springer, 1995
Steinbach, Gunter [Author] Natürlich konservieren - [Orig.-Ausg.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. München: Heyne, 1984 Published in: Heyne-Bücher ; 8, Heyne-Ratgeber ; 4947
Diemair, Willibald [Author] Die Haltbarmachung von Lebensmitteln und ihre Grundlagen - [2., umgearb. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Enke, 1946
Heiss, Rudolf [Author] Anleitung zum Frischhalten der Lebensmittel - [2., verb. u. erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin: Springer, 1945
Heiss, Rudolf [Author] Fortschritte der Lebensmittelforschung : Arbeitsbericht über Lebensmittelfrischhaltung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Dresden; Leipzig: Steinkopff, 1942 Published in: Wehrmacht-Verpflegung ; 2
Seit 100 Jahren die Würstchen in der Dose Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1996 Published in: Argos ; 4(1996), 2, Seite 5-8
Hopf-Droste, Marie-Luise [Author] Von Konservendosen und Einmachgläsern Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Münster, 1988 Published in: Wandel der Volkskultur in Europa ; 1 ; (1988), Seite 483-491
Heiss, Rudolf [Author] ; Eichner, Karl [Other] Haltbarmachen von Lebensmitteln : chemische, physikalische und mikrobiologische Grundlagen der Qualitätserhaltung - [4., überarb. und erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Heidelberg [u.a.]: Springer, 2002
Fehrenbach, Waltraud [Author] Tante Annas Vorratskammer : traditionelle Rezepte fürs Konservieren, Lagern und Kochen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Offenburg: Reiff, Schwarzwaldverl., 1998 Published in: Reiff-Buchreihe Essen & Trinken
Gechter, Michael [Author] Von Küche und Keller : Thema: röm. essen u. trinken Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1997 Published in: Archäologie in Deutschland ; (1997), 4, Seite 22-25
Rathsam, Wolfgang [Author] Essen und Trinken bei den Römern Articles Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. 1993 Published in: Alt-Gunzenhausen ; 48(1993), Seite 10-27
Kanafani, Aida S. [Author] Mūne : la conservation alimentaire traditionnelle au Liban Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Paris: Éd. de la Maison des Sciences de l'Homme, 1994 Published in: Collection archéologie expérimentale et ethnographie des techniques ; 1
Heiss, Rudolf [Author]; Eichner, Karl [Author] Haltbarmachen von Lebensmitteln : chemische, physikalische und mikrobiologische Grundlagen der Verfahren : mit 150 Abbildungen - [2., neubearb. u. erw. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Heidelberg [u.a.]: Springer, 1990
Kyzlink, Vladimír [Author] Principles of food preservation Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Amsterdam [u.a.]: Elsevier, 1990 Published in: Developments in food science ; 22
Heiss, Rudolf [Author]; Eichner, Karl [Author] Haltbarmachen von Lebensmitteln : chemische, physikalische und mikrobiologische Grundlagen der Verfahren Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Heidelber; New York; Tokyo: Springer, 1984
Lück, Erich [Author] Antimicrobial food additives : characteristics, uses, effects Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin [u.a.]: Springer, 1980
Eisner, Manfred [Author] Einführung in die Technik und Technologie der Rotationssterilisation - [1. Aufl.] Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Braunschweig: Hempel, 1970
Schormüller, Josef [Author] Die Erhaltung der Lebensmittel : mit 154 Tabellen Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Stuttgart: Enke, 1966
Behrens, Dieter [Other] ; Deutsche Gesellschaft für Chemisches Apparatewesen, European Symposium Food 3 1968 Bristol Lebensmittel-Konservierung : 19 Vorträge gehalten anlässl. d. 3. Europäischen Symposions 'Lebensmittel - Neuzeitliche Entwicklung in der Lebensmittel-Konservierung' Bristol, 8.-10. April 1968 Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Weinheim/Bergstr.: Verl. Chemie, 1969 Published in: Deutsche Gesellschaft für Chemisches Apparatewesen: Dechema-Monographien ; 63
Bier, Milan [Adapter] Biochemische Grundlagen der Lebensmittelfrischhaltung Books Close > Bookmarks You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this. Berlin; Heidelberg [u.a.]: Springer, 1952 Published in: Handbuch der Kältetechnik ; 9
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