Skip to contents

  1. Schulz-Dornburg, Ursula [Illustrator]; Kammerer, Peter [Other] ; Deutsches Brotmuseum

    Ewiger Weizen

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Ulm: Deutsches Brotmuseum, [ca. 1995]

  2. Stear, Charles A. [Author]

    Handbook of breadmaking technology

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    London [u.a.]: Elsevier Science, 1990

  3. Leuchs, Johann Carl [Author]

    Vollständige Brod-Bak-Kunde, oder der europäische Bäkermeister : wissenschaftlich-praktische Darstellung der Bäkerkunst in ihrer größten Vollkommenheit und nach ihrem Zustande in allen Ländern der Welt; Mit Angabe verbesserter Baköfen, Knetmaschinen und den Mitteln zugleich Branntwein aus dem Brode zu gewinnen; mit 16 Holzschnitten

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Nürnberg: Leuchs, 1832

  4. Geißler, Lutz [Author]; Hollensteiner, Björn [Author]

    Brotbackbuch

    Books
    Close

    Bookmarks

    You can manage bookmarks using lists, please log in to your user account for this.

    Stuttgart (Hohenheim): Ulmer, 2013-