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  1. Feeney, Robert E. [HerausgeberIn] ; American Chemical Society Division of Agricultural and Food Chemistry, Chemical Congress of the North American Continent 1 1975 México

    Food proteins : improvement through chemical and enzymatic modification; a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 1. Chemical Congress of the North American Continent, Mexico City, Mexico, Dec. 3 - 4, 1975

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    Washington, D.C.: American Chem. Soc., 1977

    Erschienen in: Advances in chemistry series ; 160

  2. Nakai, Shuryo [HerausgeberIn]; Modler, H. Wayne [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]

    Food proteins : processing applications

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    New York; Weiheim [u.a.]: Wiley-VCH, 2000

  3. Westphal, Günter [VerfasserIn] ; Gerber, Gerhard [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Lipke, Bodo [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]

    Proteine - nutritive und funktionelle Eigenschaften : mit 67 Tabellen

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    Berlin; Heidelberg [u.a.]: Springer, 2003

    Erschienen in: Gesunde Ernährung ; Schriftenreihe der Dr. Rainer Wild-Stiftung

  4. Nakai, Shuryo [HerausgeberIn]; Modler, H. Wayne [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]

    Food proteins : properties and characterization

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    New York, NY; Weinheim; Cambridge: VCH, 1996

    Erschienen in: Food science and technology

  5. Parris, Nicholas [HerausgeberIn] ; International Chemical Congress of Pacific Basin Societies 1989 Honolulu, Hawaii

    Interactions of food proteins : developed from a symposium sponsored by the 1989 International Chemical Congress of Pacific Basin Societies, Honolulu, Hawaii, December 17 - 22, 1989

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    Washington, DC: American Chemical Society, 1991

    Erschienen in: American Chemical Society: ACS symposium series ; 454

  6. Developments in food proteins

    Zeitschriften / Zeitungen / Schriftenreihen
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    London: Applied Science Publ., 1982-1991 / 1.1982 - 7.1991; damit Ersch. eingest.

    Erschienen in: Developments series

  7. Yada, Rickey Yoshio [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]; Yada, Rickey [HerausgeberIn]

    Proteins in food processing - [1. publ.]

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    Cambridge: Woodhead Publ., 2004 ; Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Press, 2004

    Erschienen in: Woodhead Publishing in food science and technology

  8. Schwenke, Klaus Dieter [VerfasserIn]

    Eiweissquellen der Zukunft - [1. Aufl.]

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    Leipzig; Jena; Berlin: Urania-Verlag, 1985

    Erschienen in: Wir und die Natur

  9. Deutsche Forschungsgemeinschaft

    Kriterien und Spezifikationen zur Charakterisierung und Bewertung von Einzellerproteinen (single cell proteins) zur Nutzung in Lebensmitteln für die menschliche Ernährung

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    Weinheim; Deerfield Beach, Fl.: VCH, 1987

    Erschienen in: Deutsche Forschungsgemeinschaft: Mitteilung ... der Senatskommission zur Prüfung von Lebensmittelzusatz- und -inhaltsstoffen ; 10

  10. Hudson, B. J. [HerausgeberIn]

    Biochemistry of food proteins : [with 44 tables]

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    London [u.a.]: Elsevier Applied Science, 1992

    Erschienen in: Elsevier applied food science series

  11. Cheng, H. N. [HerausgeberIn] ; American Chemical Society Division of Carbohydrate Chemistry, American Chemical Society Division of Polymer Chemistry, International Symposium on the Application of Polymers in Foods 1998 Dallas, Tex

    Application of polymers in foods : [international symposium held at the national meeting of the American Chemical Society], Dallas, Texas, USA, March 31 - April 2, 1998

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    Weinheim: Wiley-VCH, 1999

    Erschienen in: Macromolecular symposia ; 14000