Zum Inhalt springen

  1. Babu, Suresh Chandra [VerfasserIn]; Hymavathi, T. V. [VerfasserIn]; Karthik, Shree [VerfasserIn]; Kavitha, G. G. [VerfasserIn]; Rani, K. Uma [VerfasserIn]; Singh, Meera [VerfasserIn]

    Improved Nutrition through Agricultural Extension and Advisory Services : Case Studies of Curriculum Review and Operational Lessons from India

    Bücher
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    World Bank, Washington, DC, 2016

    Erschienen in: Agriculture global practice technical assistance paper

  2. Thejasri, V.; Hymavathi, T.V.; Roberts, T.P. Pradeepa; Anusha, B.; Devi, S. Suchiritha

    Sensory, Physico-Chemical and Nutritional Properties of Gluten Free Biscuits Formulated with Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.), Foxtail Millet (Setaria italica) and Hydrocolloids

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Excellent Publishers, 2017

    Erschienen in: International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences

  3. Birawat, Khushbu K.; T, Hymavathi; C.Nachiyar, Mathuvanthi; N.A, Mayaja; C.V, Srinivasa

    Impact of urbanisation on lakes—a study of Bengaluru lakes through water quality index (WQI) and overall index of pollution (OIP)

    Aufsätze
    Online ansehen
    Schließen

    Merkliste

    Sie können Bookmarks mittels Listen verwalten, loggen Sie sich dafür bitte in Ihr SLUB Benutzerkonto ein.

    Springer Science and Business Media LLC, 2021

    Erschienen in: Environmental Monitoring and Assessment